Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Skokani (S01E14)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1982, 9 min

Režie:

Lubomír Beneš

Scénář:

Jiří Kubíček

Kamera:

Jan Müller

Hudba:

Petr Skoumal

Obsahy(1)

Pozorujíce motýla a ptactvo zatouží Pat s Matem po létání. To je vede ke konstrukci rogala a skokánku. K pořádnému skoku bude třeba se nechat pořádně roztlačit a auto se zdá jako ideální prostředek... (J.Connor)

Recenze (33)

genetique 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...a je to! Najlepšia solídna zábavička spolu s Mr. Beanom, ktorá bola kedy splodená! Pat a Mat RULEZ! Nenapodobiteľní majstri remesla...som hrdý na to, že aspoň niečo geniálne je Slovenskej tvorby! Poďme spolu lietať ;-)) Ak si chcete splniť sen o lietaní, určite zajdite za týmito popletenými majstrami. 90%. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DVD/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 10/10/// +výborně zpracované, nápad, ze začátku bez hudby (to tu ještě nebylo) -já už chci aby taky něco zničili/// Pokud se budu zaobírat detaily, tak zmíním, že v této části především kutili, než ze by toho více zlikvidovali. Ale bylo to opravdu geniální podívání na ty koumáky a dost dobře jsem se i zasmál. Tahle část je výborná./// Celkem 93%/// ()

Turiec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat oddychujú na chalupe. Vidia, že lieta motýľ aj vták. Tak prečo nie oni? Stačí na to rogalo a na získanie patričnej rýchlosti skokanský mostík. Prečo si to neuľahčiť a nenechať sa roztiahnuť autom? ()

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No co, vůbec nevadí, že venku není sníh a led a že je léto v plném proudu. Skákat na lyžích se přece dá kdykoliv a kdekoliv. Stačí mít toho správného improvizačního ducha. Ten se spolehlivě postará o všechno. Jen to občas bude trošku krkolomné, ale Pat s Matem jsou šikulové, kteří se ze všeho vždy oklepou a se vším si poradí, protože jim nechybí zápal pro věc. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přeci jen spíše nudnější díl, ve kterém se snaží Pat a Mat létat s rogalem, bohužel se jim to stále nedaří. Ale nakonec přijdou na to, jak se dostat do vzduchu. Škoda, že je tu jako vždy jedno velké ALE:-). Méně vtipný díl z první série vyrobené Československou televizí Bratislava. Petr Skoumal ()

Decker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak muze dopadnout napad naucit se letat? No jak? Nejprve si ti koumaci postavi ze vseho mozneho "skokansky mustek" a snazi se z nej vyskocit do vzduchu. Ten se vsak moc neosvedci a proto sundaji na aute zadni kolo a pouziji ho jako navijak u ktereho je na druhem konci jeden letec privazan k provazu. Letec nakonec sice leti, ale ne moc dlouho protoze lano se samozrejme zkracuje a zkracuje az ... samozrejme se letec namota na navijeci kolo a totalne zdemoluje "rogalo" na kterem se celou dobu snazil letet ;-) ()

Gazi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když si Pat s Matem něco umanou, nehledí na materiální škody, dílčí neúspěchy nebo kolikrát i na ohrožení jejich životů (jsou si asi vědomi své nesmrtelnosti), jdou si po hlavě za svým cílem...a vždy si nakonec mohou "říct" A JE TO!!! ()

Reklama

Reklama