Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po orgasmu je člověk ve zvláštním rozpoložení. Směje se tomu, pro co by před chvílí vraždil, říká věci, o kterých by normálně nemluvil... Devět hlavních postav tuto situaci v našem filmu zažije mnohokrát, podle matematického výpočtu - čtyři muži x pět žen. Přesně dvacetkrát. Vzniká sled miniepizod, které se slévají do jednoho příběhu o lásce, intrikách a sexu. Film Post Coitum je především o vztazích, ze kterých se láska nevytratila, protože tam nikdy nebyla.

Celý propletenec vzniká díky intrice ambiciózní asistentky ředitele Sabriny (Eva Elsnerová), která cítí, že její biologické hodiny již bijí na poplach. Rozhodne se ulovit svého šéfa Zikmunda (Jiří Langmajer). Strhne tak lavinu událostí, která postupně smetává všechny aktéry příběhu. Počínaje bezelstnou Zikmundovou partnerkou Violou (Beata Greneche) a poživačným stárnoucím hipíkem, fotografem Bakchusem (Franco Nero), přes naivního Jarouška (Mira Nosek) a jeho manželku, barmanku Messalinu (Mahulena Bočanová), až po zmatenou pannu Kristýnu (Lucie Vondráčková), otrlou studentku medicíny, přivydělávající si prostitucí - Kleopatrou (Sandra Pogodová) a pak překvapivě i zdánlivě neprůstřelného bohéma, rockera Adama (Richard Krajčo).

Devět rozdílných charakterů se svými potřebami a touhami rozpoutává na filmovém plátně hru, která se zpočátku jeví jako komická fraška, ale postupně z ní začíná mrazit v zádech. Divák je miluje i nenávidí zároveň, protože každý má šanci najít ve filmu moment, ve kterém pozná sám sebe.

Chcete mít lásku za každou cenu? Tak plaťte! Účet však bývá dosti překvapivý...

Režisér Juraj Jakubisko se po dlouhé odmlce po filmu "Nejasná zpráva o konci světa" pustil do moderního kontroverzního příběhu, který zcela jistě zaujme diváky svou originalitou. Posledním filmem producentské společnosti Jakubisko Film je umělecky kvalitní a divácky velmi úspěšná "Kytice". (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (309)

Adam's 

všechny recenze uživatele

Velmi slušné obsazení, režisér s úctyhodnou filmografií, škoda že scénář byl dopsán pravděpodobně až po premiéře. Morální ponaučení nebo dokonce děj zde nenajdete. Před pádem do pekel film zachraňují jen velmi slušné výkony většiny protagonistů. ()

Joostas odpad!

všechny recenze uživatele

Stárnoucí Nero našňupaný Viagrou?Nebylo to nějaké Herzovo Home Video luxusnějšího balení.Takové věci si mohou zaplatit někteří Rusové v Kárlsbádu. ()

Char_lotte 

všechny recenze uživatele

Po chvíli sledování je první půlce diváků líto odejít po tak krátké době zábavy a druhá půlka je zvědavá, zda ta druhá část bude taky tak slabá jako část první. (a kromě toho zavírame hlavní dveře) Bohužel jsem se připojila k té druhé části diváků. Vraťte mi někdo těch 90 minut, prosím! ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Šílenost za šíleností, jinak se tento film popsat nedá. Děj nedává smysl a neustále odbočuje ke zbytečnostem. Postavy nejsou zajímavé, všechny mají jednu definující charakteristiku, která většinou souvisí se sexem. Prezentace je otřesná, zaprvé není film vůbec hezky natočený a zadruhé je otřesně sestříhaný. Střihač musel být při práci sjetý na halucinogenech, protože něvěřím, že se na tohle někdo podíval a řekl: "jo, to vypadá dobře". Herecké výkony byly slabé, Lucie Vondráčková není dobrá herečka, Krajčo nebyl hrozný, ale taky mu to nešlo. Na druhou stranu Jiří Langmajer se mi v tomto filmu velmi líbil, konkrétně v jedné scéně, kde dal podle mě skvělý výkon. Hudba byla zbytečně melodramatická a nikdy se nehodila, místy zněla jako soundtrack k filmu "The Room". 1/10 ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Hodně big old school... Pamatuji, že jsem na to koukal na "tajňáka" jako malej kluk. Protože tam na dětské léta bylo dostatek erotických scén ... :D v tu dobu jsem absolutně nebral zřetel na nějaký příběh. Když jsem uplnou náhodou o tenhle "skvost" nedávno zakopl, řekl jsem si a tak hele z nostalgie pojď... No neskutečná hovadina. Myslím so že ty erotické scénky v podání českých herců tady opravdu jsou to jediné z čeho těžit. A možná ještě jediný song hrající v celém dění "srdce mé, je kůň..." ... 25-30% ... ()

Docentus odpad!

všechny recenze uživatele

Juraj, to si děláš snad prdel? Nezachrání ani velmi dobrý Langmajer. Domnívám se, že se autor snaží něco říct, ale zvolil podle mě naprosto nevhodnou formu... ()

kridlo 

všechny recenze uživatele

myslim, ze hlavny problem u tohto filmu je, ze vacsina ludi si mysli, ze ide o film eroticky, co ale nie je pravda. To ze polovicu filmu tam herci behaju nahi nic neznamena. Aj po nudistickej plazi behaju nahi ludia a velka erotika to nie je.... Tento film je viac o vztahoch a o kolese zivota, ktore sa toci nielen okolo nas ale, ktore toci vela krat aj s nami samymi... ()

othoson odpad!

všechny recenze uživatele

Celých 90 minut jsem při tomto filmu přemýšlel. Přemýšlel jsem o tom, jestli jsem už někdy viděl něco tak strašného jako toto. Musím se přiznat, že nejsem moc velký fanda českých filmů, ale i kdybych byl největší fanda, po tomto filmu bych jím přestal být… Hledal jsem ve filmu nějakou skrytou myšlenku, nějakou pointu na závěr, ale bohužel jsem nenašel nic… Pak jsem zjistil, že to ani žádná komedie není, protože jsem se tam ničemu nezasmál… Nakonec jsem zjistil, že je mi strašně líto těch lidí, co na Post coitum třeba šli i do kina a nebo si to z dobré vůle a pro podporu české kinematografie koupili třeba na dvd… Tento film bych nenabízel ani zdarma… Pro mě osobně největší zklamání Juraje Jakubiska!!! ()

SZYslak 

všechny recenze uživatele

Nekteri reziseri by se nemeli zenit a brat si dvestekilove hydry se zalibou v GTA. Jedine, co mi utkvelo v pameti je: "Ty kurvo, ty kurvo ... ty kraaavo." Dva kusy za snahu. ()

StrixCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerné, afektované, "herecké" výkony (zejména Vondráčkové jsem měl za její výlevy chuť dát pár facek, a to bych normálně na ženskou nevztáhnul ruku), nevkusné prostředí, dementní děj. Nikdy víc. ()

saillor 

všechny recenze uživatele

Porno plné známých českých herců, zpěváků, zpěvaček,...jinak jsem absolutně nepochopila, co tím chtěl Jakubisko říci, možná je prostě jen všechny chtěl vidět svlečený. ()

hlob 

všechny recenze uživatele

Nie vzdy mali Jakubiskove filmy ako poeticke zalezitosti vysoke hodnotenia, pretoze si myslim ze poeticke je subjektivne. Vzdy ale mali svoju myslienku, ktoru sa autor snazil vyjadrit a vyjadril ju. Tentokrat neviem co chcel autor povedat a po par minutach filmu ma to ani nezaujima, takze davam 1*, pre mna ako ked karhate premianta. ()

Vala odpad!

všechny recenze uživatele

No pááni,to je skvost,že by jeden blil. Tady máte všichni důvod proč nesnáším 99% české tvorby.Tohle se ani nedá slušně pojmenovat.Viděla jsem jen kousek a stačilo. ()

tucnakova odpad!

všechny recenze uživatele

... aneb jak si Juraj s Deanou představujou umění a šukání ... (jako dokument o popletených a dezorientovaných tvůrcích bych to do distribuce pustila - svou výpovědní hodnotu tento počin totiž nepochybně má) ()

Související novinky

Zemřel režisér Juraj Jakubisko

Zemřel režisér Juraj Jakubisko

25.02.2023

Československá kinematografie přišla o jedno ze svých velkých tvůrčích jmen, ve věku čtyřiaosmdesáti let totiž v pátek 24. února v Praze zemřel legendární slovenský režisér, scenárista, výtvarník a… (více)

Bathory – velkofilm po Československu

Bathory – velkofilm po Československu

25.02.2007

Finanční propadák Post Coitum, který ani kritiky nešetřily, neotřásl s Jurajem Jakubiskem, tak jak by se mohlo zdát. Každý jistě ví, že splín se většinou zahání prací, ale to co si ukousnul samotný… (více)

Reklama

Reklama