Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anthony Anderson je Malcolm King, osobnost větší než život sám a především ten nejarogantnější obchodník, kterého můžete potkat. Jeho ex-manželka (Kellita Smith) se rozhodla obrat ho o všechno, co má. Ve snaze zabránit ztrátě svého nemalého jmění, naplánuje Malcolm společně se svou milenkou (Regina Hall) a jejím bratrem kriminálníkem (Charlie Murphy) vlastní únos. Naneštěstí pro Malcolma, není jediný s myšlenkou na královské výkupné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Darknees 

všechny recenze uživatele

"Musíte být asi hodně v zoufalé situaci", když tomu dáte více jak 3 pecky. To že dáte do filmů hezký černý holky, nablejskaný auta, úspěch a rádobyvtip, ještě dobrou komedii neudělá. Souhlasím ale, že už se natočily horší komedie, při jejichž sledování jsem se nezasmál ani jednou. To není případ Královského výkupného, tady jsem se jednou zasmál ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Únos byl tou spásnou myšlenkou. Měl všem zúčastněným vytrhnout trn z paty. Všechny to napadlo během sledování televizního pořadu, kde se řešil únos jednoho malého chlapce. Únosci totiž dostali slušně zaplaceno a zmizeli ze světa, respektive se vypařili jako pověstná pára nad hrncem. Malcolm se nechtěl dělit o majetek se svou ženou při rozvodovém vyrovnání. Renee přišla na to, že peníze za únos jsou mnohem jistější než ty, které by dostala od svého bývalého manžela. Angela chtěla získat více než slušné odchodné z firmy, které by posloužilo na splacení husté hypotéky. Ta z ní dělala nebezpečně zoufalou ženu, která byla schopná všeho. Každý z nich měl pečlivě promyšlený plán, který se ovšem poněkud vymkl kontrole. Jak už to v komediích bývá, všechno se pořádně zamotalo. ()

Reklama

Damiel 

všechny recenze uživatele

Komedii režiséra Jeffa Byrda jsem do DVD přehrávače vkládal se skepsí v mysli, výsledek mě ale docela překvapil. Je to svižná černošská komedie (kvůli tomu dialektu proto doporučuju jednoznačně originální znění s titulky, které snímku dodává na autenticitě – český dabing film degraduje na dvouhvězdičkovou podívanou z Novy). Královské výkupné má spád, vtip a nenudí. Ne že byste to už neviděli jinde, o originalitu tomuto druhu filmů ani moc nejde, jde spíš o to, jak je ztvárněno to, co už bylo v jiných variacích mnohokrát natočeno. Královské výkupné je udělané tak, že se člověk docela dobře pobaví. A to je docela dobrý výsledek, vždyť kolik dnešních filmů s mnohonásobně vyšším rozpočtem nedokáže ani to. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Vyloženě trapné to nebylo, spíše hloupé. V podstatě divná komedie, u které je šance více se "pobavit" s partou dobrých přátel. Svým způsobem sympatický Anderson je na podobné komediální role jako stvořený, ovšem otázkou je, jak dlouho to diváky bude bavit. Vtipný byl např. v prvních Transformers. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

...naprosto průměrná komedie ( víme přece, že existují i horší ), která se hodí jako kulisa k učení nebo uklízení, můžete libovolně odcházet a přicházet, bez pocitu, že něco právě promeškáváte:)...tzn. neoriginální, nudná, málo vtipná, s pěknýma babama a sympatickým Andersonem ( aspoň teda pro mě, i když tady hraje zmetka )!!!..dávám 40% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama