Reklama

Reklama

Pes za všechny peníze

  • Kanada Bailey's Billion$ (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Staré dámy někdy dělají bláznivé věci. Jedna taková odkázala téměř všechen majetek svému psovi. Tím z něj udělala milionáře a zároveň šíleně naštvala svého synovce, který už se těšil, jak shrábne dědictví sám pro sebe. Spolu se svou manželkou se snaží vykoumat, jak by psa o majetek připravili. V hlavě se jim zrodí ďábelský plán – psa unesou a budou za něj chtít výkupné. Tak by se dostali ke všem těm milionům, které jim nedají spát. Jenže netuší, s kým mají tu čest. Bailey je totiž jeden z nejchytřejších psů na světě a navíc má na pomoc ty nejlepší kamarády. (Vapet Production)

(více)

Recenze (6)

Smok 

všechny recenze uživatele

Rodinný film, v hlavnej úlohe s Deanom Cainom, ktorý rozumie reči psov. Trošku infantilné, ale na nedelné doobedie relatívne ok. ()

Kwaichi odpad!

všechny recenze uživatele

Kanaďania ma sústavne presviedčajú, že nevedia točiť filmy. Alebo to je len rozdielnymi kultúrami, a preto neviem doceniť ich kinematografiu? O tom pochybujem... ()

Reklama

Laslo 

všechny recenze uživatele

Zábavná komédia so psom ktorý získal miliardu peňazí.Mňa tento film celkom dobre pobavil a odporučil by som to aj iným ľudom.Kanaďania vedia natočiť dobrý film so psom.Dobrý herci aj dialogy a scénar.Začiatok sa pomaly rozbiehal ale nezľaknite sa že je to nudné ale rozbehne sa to.Moje hodnotenie k tomuto filmu je 45% ()

Jigsaw88 

všechny recenze uživatele

Můžu říct, že rozhodně lepší než série Dr. Dolittle. Celkem se na to nechalo dívat, film neobsahoval nucený hůmor, což bylo i lepší. Jinak scénář je asi trošku mimo mísu, pes který má miliony je vcelku kuriózní myšlenka. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Ontariu v Kanadě. (rafix)

Reklama

Reklama