Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Devítiletý Terry McQuinn žije samotářský život s mlčenlivým otcem Macem, správcem výletních rezidencí v Rose Pointu. Přestože otec svého syna do světa letních hostů zásadně nepouští, udělá výjimku o Vánocích, když do sídla se jménem Poklidná vila přijíždějí zámožní Wentworthovi se čtyřletou Katherine. Těsně před Štědrým dnem je chlapec svědkem tragédie, která rodinu Charlese Wentwortha zničí. O třicet let se Terry vrací do rodného domu, aby dal do pořádku otcovu pozůstalost. Do Rose Pointu se ale chystá i Katherine, kterou od dětství neviděl. Na první pohled se do ní zamiluje a současně ji opatrně připravuje na setkání s jejím otcem, kterého nikdy nepoznala. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Tak nevím co se mi na tomhle "obyčejném" filmu vlastně zaujalo. Možná sympatický a příjemně civilní Gary Sinise, nebo Joely Richadson, která vypadá jako moje oblíbenkyně Uma Thurman. Je to navíc hezký a silný příběh. Prostě hezky strávené nedělní zimní odpoledne. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Zcela objektivně přiznávám, že mé hodnocení je ryze subjektivní. Výborně jsem se bavila. Gary Sinise mě opět ošarmil, což je tak polovina úspěchu tohoto filmu v mých očích. Navíc jsem až konsternována, že si tvůrci dali tu práci a vymysleli pro americký romantický film něco jiného, než ty dva, co se nejdřív nemají rádi, chvíli spolu o tom tlachají a tím se do sebe zamilují. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Komorní melancholická romance s vánoční atmosférou a zvláštní poetikou. Není to žádný laciný slaďák, jsou zde i dramatické momenty. Herecké výkony odpovídající příběhu, který není sice nikterak převratný, ale udržel mou pozornost až do dobrého i když předvídatelného konce. Občas je fajn, když něco dopadne tak jak má. Příjemný zážitek v ponurém zimním odpoledni. ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem na to narazil v TV, no a už jsem u toho zůstal. Sice jsem neviděl asi 20 min ze začátku, ale vůbec mi to nevadilo. ()

miksacka 

všechny recenze uživatele

S tímhle filmem jsem strávila příjemný večer. Gary Sinise alias Terry McQuinn opět nezklamal. Bylo zajímavé sledovat ho v roli jemu ne až tak typické. Jelikož patří mezi mé oblíbené herce, ocenila jsem to, že se v něm objevoval téměř nepřetržitě. Ráda se na film Padlý anděl podívám znovu, proto dávám pět hvězdiček. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Nějaký ten slavnější herec se našel ale jistě t to nezachránil. Klidně se tohle v životě může přihodit ale nepřijde mi to jako silný příběh. Doporučuji na nedělní dopoledne když není co dělat a ještě u toho stihnete vyluštit křížovku a zalátat ponožky pokud jste tedy žena :) ()

Reklama

Reklama