Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest přátel si jede užít víkend do zájezdního hostince v ospalém městečku Lovelock. Po uplynulé naleznou majitele hostince a šéfkuchaře mrtvé a ocitají se tak v podezření z ohavného činu. To je však pouze začátek, celé městečko je jakoby náhle ovládáno zlými silami ... uzavřou kamarády v hostinci, nikdo z nich netuší jaká hrůza se za jeho zdmi skrývá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

quorra

všechny recenze uživatele

Na filmech mě nejvíc sere promarněný potenciál, a to i u filmů od kterých toho moc nečekám. Ale tohle už je jako vopravdu moc! V rámci boje proti pirátovi v sobě jsem si tenhle film koupila v Albertu za 9,90. Pravda, není to moc. Ale těšila jsem se. Těšila jsem se na film, co stojí tak akorát za 9,90. Ale v obalu bylo jen papírový kolečko a ještě blbě vystřihnutý. A dokonce ani tady neexistuje škála, na které by se dal takhle hrůzný zážitek zaznamenat! EDIT: Konečně viděno a zařazeno k filmům, které nejde hodnotit, protože blbý až boží, jsou tam zombíci a David Carradine (i když jenom chviličku) a je to muzikál, víc vědět netřeba! ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Mrtví k snídani je nadprůměrná, oddychová a celkem vtipná "zombie" komedie, kde nechybí plno černého humoru, zajímavé a humorné vraždy, postavy zavedené do zajímavě vypadajících situací a nějaké to gore se zde taky najde. Na další projekci to nevidím, ale jako jednohubka to určitě nezklame. Bavil jsem se. ()

Reklama

Revo2sion 

všechny recenze uživatele

To co nám servírují "pravé" horory (House of the Dead 2, Land of the Dead atd.) s kamennou tváří, můžeme o5 shlédnout ve vtipném vydání. Není to sice druhý Shaun of the Dead, ale Maluchi (nebo jaksetopíše) z pohotovosti a hlavně výborný Zach Selwyn se svou hitovkou " Were Comin To Kill Ya" a rýmovanou recitací příběhu jsou zárukou povedené parodie. Uznávám,že dost vtípků bylo patřičně předpotopních, ale 5hvězdiček dávám s čistým svědomím. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ještě hodně dlouho po shlédnutí této nepopsatelné blaznivosti jsem kroutil hlavou a vlastně ještě teď nevím,jestli jsem viděl ten největší odpad,nebo naprostý skvost zábavy.Ale vím,ale vím,odpad jsem chtěl dát jen chvíli po dokoukání,,jenže pak jsem si vzpoměl na tu pasáž,za chvíli na onu a hned nato zas na jinou scénku a zjistil jsem,že už jsem se tak dlouho nepobavil.Parodii na splattery jsem nevěřil ani trochu,navíc,kdyby jste dali po prvních pár minutách na imbecilní výrazy,činy i výkony většiny zúčastněných herců,po chvíli by jste to vzdali.Až ke konci mi došlo,že to tam všechno vlastně i patřilo,herci si užívají a hlásí o sto šest,kvalitních splatter efektů parádní množství,že to nemá ani většina vážně se beroucích krváren,prostě doporučuji každému trochu bizardněji založenému divákovi! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Docela Funny Semi- Zombies Horror, který se po půli filmu přepne na Home Invasion, a tenhle žánr mi fakt vyhovuje.. Gore i přesto, že sahalo až do céčkových hranic, tak mě neštvalo,protože jsem to bral jako Komedii ! Jo je to Brak, ale strašně zábavnéj,klišovitéj je to prostě Úlet na pobavení ! Fajn hláška z Filmu : My jsme se ztratili ? Né už tam skoro budem.. A kde teda jsme ? Nějakéj LoveCock.. Lovecock ? Tak to seš skoro doma, ty přece miluješ čuráky .... :D ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu bylo použito téměř 130 litrů umělé krve, z nichž 17 litrů se spotřebovalo během useknutí hlavy Davida (Erik Palladino). (Lumberjack)
  • Film měl nesoutěžní premiéru v březnu 2004 na texaském filmovém festivalu SXSW. (Terva)
  • Na Horrorfestu v San Franciscu získal film Cenu diváků. (Terva)

Reklama

Reklama