Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest přátel si jede užít víkend do zájezdního hostince v ospalém městečku Lovelock. Po uplynulé naleznou majitele hostince a šéfkuchaře mrtvé a ocitají se tak v podezření z ohavného činu. To je však pouze začátek, celé městečko je jakoby náhle ovládáno zlými silami ... uzavřou kamarády v hostinci, nikdo z nich netuší jaká hrůza se za jeho zdmi skrývá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Country vypravěč, co si hlasitě říká o rozpolcení lebky bendžem, vás provede dokonalým spouštěčem divácké apatie. Za něco stály snad jen stylové úvodní titulky, načež ze snahy udělat "něco jako Braindead" vzešla čirá zoufalost, v které mi autorův smysl pro humor unikal stejně jako plyn z trouby sebevraha. Nedivím se, že pak Carradineho našli v Thajsku ve skříni. I já bych do ní studem zalezl.. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Docela Funny Semi- Zombies Horror, který se po půli filmu přepne na Home Invasion, a tenhle žánr mi fakt vyhovuje.. Gore i přesto, že sahalo až do céčkových hranic, tak mě neštvalo,protože jsem to bral jako Komedii ! Jo je to Brak, ale strašně zábavnéj,klišovitéj je to prostě Úlet na pobavení ! Fajn hláška z Filmu : My jsme se ztratili ? Né už tam skoro budem.. A kde teda jsme ? Nějakéj LoveCock.. Lovecock ? Tak to seš skoro doma, ty přece miluješ čuráky .... :D ()

obitus 

všechny recenze uživatele

No popravde jsem cekal mnohem vic. Nemuzu filmu uprit par opravdu vtipnych momentu a povedenych hlasek, ale cely je takovy utahany. Pochvalne vykriky na oficialni strance jsou dost mimo misu a srovnavani s Braindeadem nebo Shaunem je smesne. Herci se sice snazi a takovy David Carradine v epizodni rolicce vylozene potesi, ale kdyz i pri nejkrvavejsich scenach (motorovka vs zombies) zivam, je asi neco spatne. Nejlepsi scenou tak pro me zustava kratoucke tanecni cislo na pisen comin to kill ya. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Moderní splatter, který mne velmi mile překvapil. Zombíci, vidláci, gore efekty, humor ... Trošku pomalejší rozjezd, který ale záhy velmi rázně vygraduje do otáček kultů typu "Evil Dead", "Brain Dead", "Evil Aliens" apod. Každopádně celkově jejich kvalit nedosahuje. Jde spíše o teenagerský horror, který se od půlky změní v docela slušný masakr. Škoda snad jen naprosto otřesného papírového obalu na českém dvd... ()

petero 

všechny recenze uživatele

Slušne krvavé a veselé. Celý film som zhliadol s nonstop úsmevom na xichte. Postavy sú zábavne priblblé. Taká malá apokalypsa v jednom nemenovanom zapadákove, kde frčia tancovačky, šerif zo seba robý dôležitého šéfa a má dementného poskoka, mestečko kde sa s novou vzorkou hnoja treba hneď pochváliť a pozvanie do tanca s miestnou dievčinou nemožno odmietnuť. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Spíše průměrná zombie ptákovina, ve které se půl filmu nic převratného neděje a půl filmu se bojuje o život. Za pochvalu stojí gore masakry i občasná vtipná scénka - tanec na krvavé podlaze, zápas s motorovou pilou zaříznutou v zátylku či průpovídky typu: ,,Hezkej dům...copak jste neviděli Psycho?!" Ke konci to vypadá, že nikdo nepřežije a ještě k tomu navíc se přidá asijská magie... jen jsem se chvílemi nemohl zbavit dojmu, že Portia de Rossiová až nápadně připomíná Umu Thurmanovou. Citací z různých filmů by bylo přehršel, snad jen kromě Psycha i Evil Dead, Braindead či Vetřelci. Líbily se rovněž metalové vložky a kreslené obrázky. Country úplně nemusím, ale k filmu sedlo. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Zombies 7/10/// +docela zábava, děla si to legraci ze zombie žánru a přitom se tu odehrává regulerní masakr, celkem zajímavé postavy, atmosféra, několik opravdu zdařilých scén -možná se na maskách dalo ještě zapracovat, i když o dokonalost a věrnost tady nejde, mohlo být klidně delší/// Tak přestože tvůrci mohli dostat na film více peněz, nevidím v technické stránce zásadní problém. A možná dokonce to byl účel vytvořit takové zombíky. Každopádně dobrý nápad s nákazou a vůbec celí snímek je laděn jako jedna Britská parodie/komedie Soumrak mrtvých. Zde sice chyby suchý britský humor, ale i tak je to legrace a ještě ke všemu pěkně krvavá. Takže tentokrát spokojenost a já si jdu dát další porci vařených mozečků, tentokrát zaříznutý motorovou pilou./// Celkem 72%/// ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Tvurci se určitě snažili aby Dead and Breakfast bylo sakra vtipné. Ale mně to přišlo jako by jen víceméně zkopírovali dobré nápady ze svých oblíbených krváků. Stále se něco děje. Krve je taky dost. Herci se rovněž snaží. Jenže něco tomu chybí. I přes poměrně velkou akčnost to je celé roztahané. Něco mi přišlo vyloženě trapné. Třeba cpaní toho countryového zpěváka téměř do každého záběru. A moc častá absurdita u jednání postav. Zombíci nezombíci byli taky nemastní neslaní. Jednoduše tomuto filmu chybí koule. Snaha a láska pro žánr někdy nestačí. Nutný je i režijní talent a ten podle všeho Matthew Leutwyler nemá. 50% ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Narozdiel od niektorých som od filmu nečakal o nič viac. Svoj účel film splnil na takých 80%, čo v mojom prípade znamenalo vskutku veľmi dobrú, odľahčenú a tak trochu krvavejšiu "zábavku". A ako už poznamenal kolega obitus, Comin' To Kill Ya nemalo chybu. Od filmu však žiadny Braindead, ani Shaun of the Dead nečakajte, film by vás totiž pravdepodobne sklamal. Jednoducho pozerajte s vedomím, že máte pred sebou blbú, ale rovnakou mierou aj zábavnú zombie komédiu, ktorá však ku svojim veľkým vzorom "nedoplávala". ()

bassator 

všechny recenze uživatele

U takovýchto filmů nemůžete moc přemýšlet, nebo v něčem hledat logiku. Pak si to můžete i užít... - 7. 9. 2010 - 50% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Mrtví k snídani je nadprůměrná, oddychová a celkem vtipná "zombie" komedie, kde nechybí plno černého humoru, zajímavé a humorné vraždy, postavy zavedené do zajímavě vypadajících situací a nějaké to gore se zde taky najde. Na další projekci to nevidím, ale jako jednohubka to určitě nezklame. Bavil jsem se. ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: STV 1 = 29.3.2010 - Neviem síce kto je užívateľ Martin001, ale asi ako jediný sa pri sledovaní tohto "veľdiela" nedostal do komatického tranzu a rozpoznal jeho pravé "kvality". Tým ktorí by sa rozhodli zhliadnuť tento paškvil na základe odporúčaní podaktorých užíveteľov, že sa jedná o druhý SHAUN OF THE DEAD si dovoľujem vystríhať pred scestnosťou takýchto porovnaní. Apropo ak sa tešíte na PORTIU DeROSSI, objaví sa vo filme v "čurde" čítajúcej cca 3 minúty čistého času. No a ak si chcete vylepšiť náladu, odporúčam do Vašej pozornosti síce ultralacný ale zároveň invenčný a zábavný zombie-trash SEVERED. Technická poznámka: Šitový film dostal od INTERSONICu šitové DVD. Obraz 4:3, titulky k songom posúvajúcim dej dopredu taktiež nehľadajte a ak by ste chceli nejaké bonusy odporúčam radšej "butylku" stoličnej. :-) (21.4.2006) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Slušná zombie komedie plná humorných pasáží i několika trefných hlášek. Najde se tady sice spousta nesmyslů, ale ty se dají tvůrcům docela odpustit, protože jejich cílem bylo diváky především pobavit což se jim u mě povedlo. Nejvíc se mi líbil výběr pěkných hereček, které předvedly solidní výkony. Jediný kdo mi vadil docela dost byl ten zpěvák. Kdy jindy se najde šance podívat na tančící zombie vlnící se v rytmu country. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Je to humorné až komické a hláškující, je to krvavé až brutální, je to místy nápadité (hudební a ilustrované vložky). Chybí už jen ta nahota. Ale také je to trošku suché, prosté a tuctové. ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechci nadávat a být hnusný když se najde většina jedinců kteří v tom vidí hodně pro mě je to fakt nuda. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Docela povedená taškařice z vidlákova, kde se tak trochu přemnoží posedlé mrtvoly a týmově útočí na barák, kde se schovávají poslední zbytky odporu. Pokud se tedy zrovna nenatřásají v rytmu country. Ten kytarista mě zprvu tedy vyloženě s*al, ale pak si to docela sedlo. A nakonec se dal přehlédnout i fakt, že to celé občas balancuje na hraně trapnosti. Herci snaživí, potěší i dvě známější tváře, stejně jako typické béčkové gore, které k podobným záležitostem neodmyslitelně patří. Pobavil jsem se. 65% ()

Reklama

Reklama