Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zabijačka bývá na vesnici příjemnou záležitostí, ale u pomocného technického praporu našich „černých baronů“ probíhala taková akce samozřejmě poněkud netradičně. Poručík Hamáček má velké osobní problémy a vojínu Kefalínovi hrozí vězení… (Česká televize)

Recenze (2)

curil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zabijačka a snaha Kefalína získat modrou knížku, to jsou dva hlavní motivy asi nejlepšího pokračování vydařeného televizního seriálu na motivy románu Miloslava Švandrlíka.  Zupácký vojenský doktor Švrčula je klasickým příkladem vojenského blba na svém místě stejně jako generál Mandel, který se vetře na Zelenou Horu na zabíjačku. Tady ovšem exceluje poručík Hamáček, čerstvý paroháč, který se ožere jako prase, které má porazit, protože je vyučený řezník. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kefalín to zase podělal a skončil v base :))) Jinak ta jeho roštěnka je nejen kus, ale má i mocné strýčky :))) Hamáček se zase ožral a vytuhnul v rozehřátém asfaltu, ten otisk byl super :)) a nemělo to chybu..! (mimochodem Polívka to zahrál bravurně) Hurá generál se najedl a je spokojen... Takže vše v pořádku... ()

Reklama

Reklama