Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přestěhování klenotnictví v jedné pražské čtvrti se dostává do středu pozornosti poté, co si je vytypují zahraniční gangsteři a právě fakt stěhování jim umožní provést loupež výjimečnou svým provedením v západním stylu. (Česká televize)

Recenze (5)

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prepadeni? Se nedivim, na tom miste kde auto prepadnou by ani nemuseli mit zbrane....a clovek by jim to vydal hned. Moc pekna a napinava hudba, velice dobre obzazeni i epizodních rolí. Nekdo neustale telefonuje! To je strasny :D ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedině dobře, že po Praze nejezdí moc hnědých Wartburgů. Také je škoda, že nedošlo na honičku Škoda vs Volha. Případ jako z divokého Západu, kam chtěli pachatelé utéci. Bohužel pro ně se u nás, jak známo, všecko rozkecá. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

"No, má úcta, ještě, že jsme včera brali." :-D Tak to Vinklář zabil. :-D Jinak celkem průměrná detektivka se širokým hereckým obsazením. Tak nevím, poznal a identifikoval jsem tam všechny herce, poznal jsem i Bydžovskou po telefonu, dokonce se domnívám, že hlas v televizi, když zveřejňují podobizny pachatelů, patří Janu Vlasákovi, ale zaboha nevím, kde tam hraje Ilja Racek, v titulcích se jménem postavy "Čumák". ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • V této epizodě můžeme vidět např. i Uhelný trh na Starém Městě v Praze. (Winster)

Reklama

Reklama