Reklama

Reklama

Případ pro zvláštní skupinu

(seriál)
Československo, 1989, 6 h 2 min (Minutáž: 59–63 min)

Režie:

Jaroslav Dudek

Scénář:

Ivan Gariš

Kamera:

Josef Pávek

Hrají:

Josef Somr, Jiří Schmitzer, Tereza Brodská, Josef Vinklář, Zuzana Bydžovská, Jana Štěpánková, Jiřina Bohdalová, Alois Švehlík, Stella Zázvorková, Jaroslava Obermaierová, Zdeněk Řehoř (více)
(další profese)

Epizody(6)

Josef Somr, Jiří Schmitzer a Tereza Brodská jsou členy zvláštní skupiny, vyšetřující těžké zločiny. Jejich první případ vražd bez zjevného motivu je tvrdým oříškem... (oficiální text distributora)

Recenze uživatele martins k tomuto seriálu (1)

Případ pro zvláštní skupinu (1989) 

Dobrý seriál, patří k tomu lepšímu, čím na socialistická tv krmila. Podobně jako v Pitavalu i zde se střídají lepší díly s těmi horšími. Nejlepší jsou asi díly první, kde se pachatel mstí za smrt své dcery a pak předposlední, kde se mladá kapsářka připlete ke zločinu, který vede k odhalení velké skupiny pašovatelů porna. Nejhorší je asi herecké obsazení zachraňuje to jen Josef Somr a Josef Vinklář, dále se mi líbil Alois Švehlík jako kasař a Veronika Jeníková v takové podobné roličce jako v Bony a klid, ostatní jen do počtu, Jiří Schmitzer takový nijaký a Brodská totálně mimo, myslím, že tu postavu ani příliš nepředstírala a korunu všemu nasadila Zuzana Bydžovská jako její sestra také Jana Štěpánková v roli informátorky není příliš přesvědčivá. Seriál tedy neuškodí, ale ani nezazáří... ()

Reklama

Reklama