Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(28)

Obsahy(1)

Když se dají dva dohromady, nikdy v tom nejedou sami. Vždycky sebou, aby se tak řeklo, vlečou "břímě minulosti": své bývalé, své přátele, přátele svých přátel... Ani Steve a Susan nejsou žádnou výjimkou: je tu Susanin "ex" Patrick, je tu Stevova "ex" Jane, jsou tu Susanina nejlepší kamarádka Sally a Stevův nejlepší kamarád Jeff... Je tu samozřejmě ještě mnoho jiných, ale těchto šest k sobě patří téměř neodmyslitelně. Jejich životy se prolínají, jejich cesty se kříží. Navštěvují stejné hospody, dívají se na stejnou televizi, diskutují o stejných problémech, řeší podobné průšvihy... Momentálně třeba zrovna ten, jak přesvědčit Jane, že mezi ní a Stevem je už opravdu a definitivně konec, když zatím každý jejich takzvaný rozchod skončil zcela spolehlivě v posteli... Prozatím osmadvacetidílná britská obdoba Přátel či Sexu ve městě - neboli sitcom, hovořící maximálně upřímně, otevřeně a hlavně vtipně o věcech, jimiž žije dnešní - aby se tak řeklo - začínající střední generace. Všem jeho hrdinům je něco kolem třiceti, všichni mají za sebou dost životních zkušeností s láskou, sexem i přátelstvím a všichni jsou odhodláni vytěžit ze života maximum. Mimořádně úspěšný seriálek získal Stříbrnou růži na festivalu v Montreux a byl prodán do více než dvaceti zemí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (88)

Luky-7 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to hodně sledoval :) Dávali to jednou za týden na ČT a člověk se na to těšil,když chodil na střední. Dnes v konkurenci všech amerických sitcomů ani nemáme šanci si vybrat ten nejlepší :) Ale věřím,že po 10 letech bych se na to dokázal kouknout znovu. ()

Kurňa 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z těch lepších a vtipnějších sitkomů o vztazích. Takový drsnější přátelé, nepřátelé. Hodně skvělých hlášek a anglického humoru. ()

st.lupen 

všechny recenze uživatele

Na seriál jsem byl velice zvědav, ale nesmyslně se rozvíjející monology některých osob, mě silně znechutily. Jinak seriál tak špatný není. ()

Noc17

všechny recenze uživatele

Slabinou tohoto sitcomu je dabing v originále má jinou stmosféru....jde o partu přátel a jejich samozřejmě absurdní životní situace, moc se u něho bavím ...to věčné hledání ideálního partnera je tady tak skvěle vtipně podané a hlavně mám .....jen ráda britský humor a tady je ..tak se podívejte :) ()

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších britcomů. Sympatické postavy a vtipné dialogy povyšují seriál o pár stupínků nad průměr. A jako bonus úžasně sexy Sarah Alexander. ()

Kris007 

všechny recenze uživatele

svojí první verzi hodnocení přidávám již po třetím dílu první řady. Ten Sitcom je brilantní! Tenhle smysl pro humor dotýkající se převážně sexu, vztahů mezi přáteli znichž tři jsou hloupí jak hlávka salátu ... nemá to chybu! Opět mě to utvrzuje v mé vášni pro britský humor počínaje Trpaslíkem a IT Crowd konče. 4/5 za Patricka, občas je jeho hloupost, na můj vkus, už dost přetažená a evidentní vykrádačku prostředí a atmosféry Přátel (naštěstí humor o několik levelů výš!), po 2. řadě kde se střídají lepší a slabší díly ponáchávám 4*, ale stále se neskutečně bavim! ()

kamic 

všechny recenze uživatele

Seriál s obsahem, který vedl ČT k názoru, že se musí vysílat až po 22 hodině. Dějově šílená palba různých hlášek, trapasů a jiných záludností ve vztazích žen a mužů. Nejlepší postavou byl rozhodně Jeff a jeho panické scénky při rozhovorech se ženami. I po tak dlouhé době se mi vybavuje jeho utkvělé slovo "nipples"! ()

Reklama

Reklama