Reklama

Reklama

Doktor Wellington pracuje na projektu nové generace vojenské zbraně, která zasažený lidský cíl zbaví strachu a promění ho v šíleného agresivního zabijáka. Nově vzniklý mutant je však schopen svou ničivou energii přenést na dalšího člověka, který je v jeho blízkosti a zabránit mu v tom může pouze speciální komando totálního nasazení. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Kdo neviděl neuvěří. Ve svém původním hodnocení jsem byl jak vidím celkem shovívavý, ale na repete už mi to ani vtipný nepřišlo. Dějově totální píčovina, nemluvě o tom, že veškerá akce je tu totálně zmrvená rozklepanou kamerou a šíleným střihem. A sorry jako, ale když dělala Slyova matka jeho bráchu, tak musela bejt na drogách. Tenhle hereckej potrat kterej neviděl uvěřitelnýho akčního hrdinu ani z rychlíku mě irituje všude kde se objeví. Čestnou hvězdu tomu tak udrží pouze tradičně démonický Richard Lynch který je na vyšší úrovni než všichni ostatní aktéři a celý tenhle brak dohromady.10% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby aspon kameru nenechali totálnímu dementovi, co jí neumí ani udržet - možná by to nebyl úplnej shit, ale takhle se nedá nic dělat. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Akcí velice slušně napěchované béčko, u kterého pokud nebudete řešit logiku, celkem se pobavíte... a to cca 15-ti vteřinové cameo Roberta Z´Dara fakt potěšilo..)) stopáž 95 min. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

V některých (většině) případech nešlo přehlédnout všudypřítomnou stupiditu. Málem jsem z toho dostal neurolátor. ()

POciSEM odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je snad nejhorší film co sem kdy viděl.Kameraman musel mít kratší nohu nebo co,protože skoro všechny záběry jsou točeny šikmo a nebo se klepou jak kdyby kamera ležela na tatramatce.Kdo to překousne a vydrží do půlky,čeká ho nejtrapnější souboj v historii kinematografie.Bitka v hospodě je fakt síla.Scénář tady neexistuje,říkal bych tomu spíš improvizace za pochodu,no a herci?HA HA HA HA HA HA HA.Snad jenom ten Richard Lynch se mi líbil ()

Reklama

Reklama