Reklama

Reklama

V Los Angeles řádí ultrapravicová organizace, která se řídí zvrácenou fašistickou ideologii. V jejím čele stojí maniak Kedrick, který je pro celý Národní bezpečnostní systém veřejným nepřítelem číslo jedna. Zajistit, případně zneškodnit tohoto zločince, je prakticky nemožné. Je totiž chráněn dokonalým počítačovým systémem, který spolehlivě a okamžitě odhalí jakéhokoliv vetřelce. Nebezpečný úkol zlikvidovat síť nezákonné organizace, vezme na sebe tým ozbrojených specialistů, vedených agentem Nickem Stonem. K proniknutí do Kedrickovy blízkosti jim má posloužit riskantní plán s odcizením vzácné náboženské relikvie, s jejíž pomocí chce posedlý fašistický vůdce ovládnout svět. (Intersonic)

(více)

Recenze (5)

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Agent se svým týmem má mimořádně těžký úkol: proniknout do neonacistické sekty a zlikvidovat jejího Proroka a jeho přívržence. Hleďte a divte se. ()

Reklama

Lucina84 

všechny recenze uživatele

Možná by ten film měl lepší úspěch, kdyby se nejmenoval Rudý škorpion 2. S prvním dílem to nemá nic společného kromě toho, že je tam pouze zmínka o Nikolajevovi (Dolph Lungren). ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle nelze brat jako pokracovani to by bylo nejvetsi znesveceni Lundgrena a peckovni jednicky tady se spis evidentne chtel nekdo prizivit na slavnym nazvu uz si predstavuju debatu scenaristy s reziserem hele kemo vymyslel sem neco ale je to hrozny potrebujeme pritahnout naky duty hlavy aby na to cumeli vis co? pojmenujme to treba Rudy skorpion 2... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tupe becko so slabymi akcnymi scenami, ktore nema s prvym dielom nic spolocne ani po dejovej stranke, tak z hladiska stylu. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Marc Singer byl první volbou do role Andrew Kendricka. (Cheeker)
  • První verzi scénáře napsal Dennis Hackin. Druhou verzi, dějově posazenou do Malajsie, napsal Clay Walker v roce 1990. (Cheeker)

Reklama

Reklama