Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kariéra a rodinný život bohatého továrníka jsou ohroženy tím, že je továrník přistižen v kompromitující situaci s mladou dívkou a začne být vydírán. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

John Franknheimer a jeden z jeho slabších (možná i nejslabších) kousků, tentokrát na téma vydírání. Roy Scheider jako typický "neakční" hrdina, který přitvrdí až pokud jde do tuhého. Neskutečně utahané, nudné, bez napětí a bez akce. ()

Reklama

harmonikar 

všechny recenze uživatele

Menej známy film od Johna Frankenheimera.Určite,natočil aj lepšie filmy,ale aj tento bol celkom dobrý.Pozrel som si ho na stanici MGM(teraz už AMC) za čo im patrí vďaka.Pochybujem že by som mal ináč šancu ho niekde vidieť.Najväčšou slabinou filmu bola asi hudba,ktorá nijako nevybočovala z priemeru typickéj filmovéj hudby 80.rokov.Dojem z filmu mi pokazila aj záverečná scéna s Jaguárom,ktorá mi pripadala trochu hlúpa. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jak musí bejt člověk chytrej a vychytralej na takovejhle patent ??" A já si lámal hlavu, co je to zase za nablblý název filmu !! ;) Musím přiznat, že mě Frankenheimer baví čím dál víc.. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama