Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spisovatelka a ilustrátorka dětských knížek Lucy Freersová žije se svým mužem Kitem, filmovým producentem, v mekce zábavy a jednom z nejdražších míst na světě - Los Angeles. Hollywoodská továrna na sny je ale jedna dokonalá iluze. Za zářivými premiérami a drahými obleky se skrývá spousta neštěstí. I Freersovi si žili ve své luxusní vile v Beverly Hills jako v ráji, ale pouze do chvíle, než se v jejich bazénu objevila mrtvola nádherné Julie, manželky oblíbené televizní hvězdy Woodyho Prentice. Z vraždy je podezřelý Lucyin manžel Kit. Aby Lucy očistila jeho jméno, začne sama mezi bohatými a slavnými Hollywoodu hledat skutečného Juliina vraha. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Terva 

všechny recenze uživatele

Manželka vlivného filmového producenta hledá vraha ženy oblíbené televizní hvězdy, jejíž mrtvolu objevila ve vlastním rodinném bazénu............. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Pokud je nějaké přízvisko, které by k tomuto filmu sedělo, pak jedině zbytečný. Naprosto zbytečný film. Nepřináší vůbec nic nového, originálního anebo milého. O zábavnosti nemůže být řeč už vůbec, ač to má být podle všeho i komedie. A nač tedy ta jedna hvězda? Říká se, že snaha by se měla cenit. Nuže, cením... Cením snahu překvapit diváka tím, kdo je ve skutečnosti tím pravým padouchem. No jo, jenže jakpak by to nemělo být překvapení, když nám je onen potenciální padouch představen až v půlce filmu dávno po zločinu? Ovšem ouha. Překvapení se ani tak nekoná, jelikož stačí jeden pohled do kamery a je vše jasné. A tak divák dál trpí už jen očekávajíc závěrečné finále, které svou vydařeností skvěle zapadá do celkového dojmu. Opravdu nevím, proč se natáčejí takovéto snímky. To už jsou lepší odpadní srágory, u kterých se člověk alespoň upřímně zasměje... ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama