Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie režiséra Joea Nussbauma vypráví o čtveřici nejlepších kamarádek, které v létě před nástupem na střední školu prožijí velké dobrodružství. Julie (Alexa Vega), Hannah (Mika Boorem), Yancy (Kalli Flynn Childress) a Farrah (Scout Taylor-Compton) se totiž rozhodnou, že podniknou tah proti svým rivalkám. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Hopper 

všechny recenze uživatele

Celkom jednoznacne vyprofilovana zalezitost, ktora je marketingovo orientovana na -nast rocne pubertiacky a od toho sa samozrejme odvija aj hodnotenie. Kedze sa do tejto vekovej skupiny neradim a jej myslenie mi nie je ani trochu blizke, neda sa inak. No name obsadenie, vsetko idealne americky harmonizovane, samozrejme happy end, chapajuci rodicia, "krasne dievcata a este krajsi chlapci".... Co dodat ? Zamyslite sa nad tym, ako mate tento zaner radi a potom bud sa sirokym oblukom vyhnite, alebo si to vychutnajte. ()

Budweiser 

všechny recenze uživatele

Není to pohádka pro malé, ani pro velké, ale pro ty, co jsou mezi. Celý film se točí okolo 14-ti leté Julie a jejích třech kamarádek, které ji hecují k tomu, aby splnila bláznivé úkoly. Když úkoly splní, vyhraje a jaká je výhra? Pro někoho možná nepochopitelná, pro čtveřici mladých dívek snažících se získat pozornost okolí a hlavě kluků však nikoli! Jaké že jsou ty úkoly? První je docela snadný - vyfotit se s manekýnem, kterého musí obléci do vlastních šatů. Druhý? Taky celkem lehký, sehnat někoho kdo Julii koupí drink, proč ho zrovna hledala přes internet nevím, ale docela byla překvapená, koho potkala. Třetí - získat znak místní bezpečnostní agentury, pro kterou pracuje věrný a oddaný ochránce zákona. Ten čtyřem holčinám dokáže pěkně zavařit a málem i pokazit pěkně rozjetý večer. Když Julia zvládne i toto, tak už ji čeká jen nejtěžší úkol, ukrást boxerky idola dívčích srdcí! Jak to vše nakonec dopadne? Myslím, že je každému jasné. Ale to nevadí, i tak se u filmu divák pobaví! A o to přeci autorům šlo :) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Vo filme sa objavila punková skupina Allister z Chicaga. (m.a.t.o.)
  • Elektrické auto, na ktorom jazdí Yancy, je Nissan Hypermini. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama