Reklama

Reklama

Bill Hicks: Relentless

všechny plakáty
Velká Británie, 1992, 61 min

Režie:

Chris Bould

Hrají:

Bill Hicks

VOD (1)

Obsahy(1)

Bill Hicks nekompromisně komentuje každodenní témata jako jsou válka, kouření, sex, hudba, drogy a mnoho dalších. Záznam byl pořízen v Centaur Theatre v rámci Montreal International Comedy Festival 1991. (ČSFD)

Recenze (5)

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Tak toto je asi Billův vrchol... A to hlavně v tom smyslu, že je to hezky ucelené, přesné, trefné a v podstatě absolutně nekompromisní. Nesmál jsem se tolik úplně po celou dobu tohoto jeho vystoupení, ale to neznamená, že mě to nebavilo způsobem naprosto ojedinělým! Tenhle cynik byl vážně brilantní a jeho humor....zkrátka trefil se mi do vkusu! I když já cynik nejsem. Ale humor je humor! Spousty těch vtipů jsem od něj už slyšel a viděl dřív, ale to není přece žádné mínus:-) ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Mnoho lidí si myslí, že Bill Hicks uměl pouze na všechno a všechny nadávat a to je všechno. V tom se ovšem pletou, všechno o čem mluvil mělo význam schovaný za sprostými slovy. Snad ve všem co kdy řekl s ním souhlasím a pokaždé se u jeho videí hodně pobavím. Bill je podle mě ten nejlepší komik, škoda, že umřel tak mladý... R.I.P. ()

m4xp4yn3 

všechny recenze uživatele

Obsahově hodně dobré, ale vadilo mi to Billovo neustálé pitvoření, kterým význam i vtip svých skvěle vypointovaných monologů citelně shazoval. ()

Reklama

Reklama