Reklama

Reklama

Gymnázium je sice minulostí, ale zmutovaní studenti jsou tu dál. Tromavillský technologický institut, jediná vysoká škola široko daleko, je jich plný. A spolu s nimi je zde i hrozivá atomová elektrárna, ničící své okolí smrtelným odpadem. Nejde však o jedinou hrozbu, mnohem větší nebezpečí číhá ukryto hluboko v podzemí tajných laboratoří. Tady probíhá vývoj subhumanoidů – monster, kteří vypadají jako obyčejní lidé, ale v břišní oblasti mají druhá, obří ústa. A to stále není vše, z dálky se k nám velkou rychlostí blíží obří zmutovaná veverka! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zřejmě o malý kousek lepší než první díl, ale ani v tomto případu se moje hodnocení určitě nevyšvihne přes 1 *. Pár hlášek a možná i nějaká ta scénka stojí za lehký úsměv, ale zbytek je pořádně o ničem a absolutně nudný. Fakt, že je to hrozná sračka nezachraňuje ani několik absolutně směšných scének, kdy jaderná veverka šlape po dětských vojáčcích apod. Pořádně se šetřilo i na dabingu, který zvládli kompletně celý asi 4 lidé. Zcela určitě záměrná to záležitost. Lloyd Kaufman a kolektiv mají na víc. Mnohokrát to již předvedli. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo brilantní. Nejlepší film, jaký jsem od Tromy kdy viděl. V žebříčku tak sesazuje první Atomové gymnázium. Kolik prsou scházelo v jedničce, tolik jich bylo do dvojky přifouknuto. Punkáči jsou sice slabší (i když tlusťoch to zachraňuje), ale ve všem ostatním je dvojka lepší. Ano, uznávám, že těch 30-45 minut uprostřed bylo klasicky prázdných, ale OPRAVDU GENIÁLNÍ začátek a konec to zachraňují a nebýt tu ta hluchá prostřední část, ani bych nemrknul a pálil plný počet. Zmutovaná veverka a subhumanoidky s prsy jako melouny rulez. Dokonce se nebojím nápadu, že na dvojce museli spolurežírovat Roland Emmerich a Michael Bay. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Vítejte v městečku Tromaville - městě, kde se do školy chodí buď ve spodním prádle nebo v nějakém šíleném oblečení (jestli se něco z toho ještě dá nazývat oblečením), ředitel se zástupkyní, která má účes jako Marge Simpsonová (akorát ty vlasy má hnědé) nemají na práci nic lepšího, než kdesi v podzemí vytvářet mutanty z místního radioaktivního odpadu, kteří mají v břiše pusu a jsou vlastně hodní, i když bez lidského těla to je jenom hromádka mluvícího slizu s očima, do toho zde pobíhá hlavní hrdina, který řeší palčivé životní problémy ohledně své vlastní generace a píše o nich do časopisu, jeho nejlepším přítelem je diktafon (podobnost s Twin Peaks nebude náhodná), je to blonďatý nabušenec co neustále pobíhá v růžovém tílku a ve svém volném čase nezná lepší zábavu, než hledat nějakou, s kterou by to mohl dělat... A tohle je jen málo z toho, co tahle zeleným slizem spojená šílenost nabízí. A co taková mluvící radioaktivní veverka velká jako věž jaderné elektrárny, nějací šílenci zaměstnaní elektrárnou, kteří pobíhají po škole v takových těch oblecích a všechny bezdůvodně kropí nějakým svinstvem nebo taky zdejší gurmánskou školní jídelnu, která nabízí všechno možné exotické jídlo, od delfíního masa až po grilované ještěrky, na které tu je fronta a jestli budete mít štěstí, výjimečně tu mají i lidskou hlavu. A pořád to není vše, ale nebudu to tady všechno vypisovat. No prostě je to úplná ulítlá šílenost, ještě ulítlejší, než první díl, a taky je ještě lepší, než první díl. A mě tahle absudrnost neskutečně bavila, celou dobu a jen jsem se těšil, co na mě přijde zachvíli. Bohužel, 5* nedám, protože na mě tam bylo až moc nechutností a zvracení, kdyby toho bylo o něco míň, klidně tam těch 5* dám. Takhle jenom silné, ale fakt silné 4* ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Tohle je kříženec tlusté studentky druhého ročníku a cvičeného delfína stiženého bulemií." A tohle je tromácká ulítlotina, jak ji mají fanoušci rádi. Pravda, místy je pár hluchých míst, která jsou však vyvážena nadměrným výskytem prsaček a zeleného slizu. Další hvězdu za rozkošné tromavillské veverky...i když jedna z nich je zvědavá...a...,,Zmutovaná radioaktivní veverka! Udělala na nás fakáče! Ty sprostá zmutovaná veverko!...Uáááááááááá" A hvězdu musím přihodit i za Sweet Little Roxana, kteří jakoby z huby Ramones vypadli... Blbé a zábavné, podle očekávání. Jak jinak. ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička a to hlavně kvůli větší porci akce a humoru, jehož absence tak jako v prvním díle, není u Tromy zvykem. Dvojka je ve všech ohledech lepší, proto moc nechápu zdejší horší hodnocení, na druhou stranu je to zvláště u Tromy velká věc vkusu. Hlavní hrdina je vyvedenější a sympatičtější, subhumanoidi s hubou na břiše dobrý nápad a zvracející obří radioaktivní veverka rulez :). ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama