Reklama

Reklama

Gymnázium je sice minulostí, ale zmutovaní studenti jsou tu dál. Tromavillský technologický institut, jediná vysoká škola široko daleko, je jich plný. A spolu s nimi je zde i hrozivá atomová elektrárna, ničící své okolí smrtelným odpadem. Nejde však o jedinou hrozbu, mnohem větší nebezpečí číhá ukryto hluboko v podzemí tajných laboratoří. Tady probíhá vývoj subhumanoidů – monster, kteří vypadají jako obyčejní lidé, ale v břišní oblasti mají druhá, obří ústa. A to stále není vše, z dálky se k nám velkou rychlostí blíží obří zmutovaná veverka! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička to rozhodně neni. I přes tu hordu obrovských koz, zelených zvratků, rozpouštějících se studentů, mutantů s držkou místo pupku a všemožných lítajících zrůdiček to stejně působí jako těžká křeč. Jedinečná příležitost je to však pro ty, kteří touží vidět obří zmutovanou veverku, jak šlape na umělý vojáčky a ničí papírovou továrnu se školou. "Podívejte na ty voči!" - "Podívejte se na ty zuby!" - "A podívejte na ty... ořechy!" ()

MMR 

všechny recenze uživatele

V jedničce jsem si stěžoval, že Troma filmy jsou na jedno brdo, tohle bylo trochu jinačí, ale přesto si musim zase stěžovat, že mě to nějak nebavilo a nebylo to vůbec ono:-D ach joooo.... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Tohle je kříženec tlusté studentky druhého ročníku a cvičeného delfína stiženého bulemií." A tohle je tromácká ulítlotina, jak ji mají fanoušci rádi. Pravda, místy je pár hluchých míst, která jsou však vyvážena nadměrným výskytem prsaček a zeleného slizu. Další hvězdu za rozkošné tromavillské veverky...i když jedna z nich je zvědavá...a...,,Zmutovaná radioaktivní veverka! Udělala na nás fakáče! Ty sprostá zmutovaná veverko!...Uáááááááááá" A hvězdu musím přihodit i za Sweet Little Roxana, kteří jakoby z huby Ramones vypadli... Blbé a zábavné, podle očekávání. Jak jinak. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Ještě větší úlet než jednička. Po škole se pohybují subhumanoidi s pusou místo pupku kteří jsou nestabilní a začínají se rozpouštět a v závěru se dočkáme útoku obří zmutované veverky, tvůrci jsou fakt paka. Představitel hlavní herecké role je totální dřevák, čímž do celého konceptu skvěle zapadá, stejně jako speciální efekty na úrovni seriálu Power Rangers. Je to úžasná zábava, ale myslím, že na lepší hodnocení prostě nemá. Takovým gigantům jako je Evil Dead 2 zkrátka nestačí. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi celkem líbila a pobavil jsem se u ní, ale toto mi přišlo takřka nesnesitelné. Jakoby se tvůrci už naprosto utrhli ze řetězu, vysrali se na jakýkoli děj a natočili si to celé pro sebe - tohle je podle mě jeden z těch filmů, kde bylo natáčení pravděpodobně zábavnější než film samotný. Celé je to tak neuvěřitelně stupidní, až jsem se místy musel ptát, zda se mi to jen nezdá. Místy je to až tak moc dementní (a nechutné), že jsem se neubránil a vyprskl smíchy, ale jinak mi většina toho filmu přišla veskrze nezáživná, nic tam nedává smysl, a měl jsem problém to vůbec dokoukat do konce. Chápu lidi, kterým se tahle šílenost líbí, ale osobně jsem to spíš protrpěl. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Atomové gymnázium 2 působí oproti dějově řídkému prvnímu dílu jako vodotrysk rozmanitých bizarních nápadů a mutací všeho druhu. Když vám přestanou stačit ujetí pankáči, subhumanoidi s pusou na břiše a létající slizké hlavy, začne se zpovzdálí blížit obří zmutovaná veverka. Nápadité a ujeté je to od začátku do konce, a ačkoliv to nemá s prvním dílem takřka nic společného, dokonale ho to strčí do kapsy. Pravá tromácká zábava a rozhodně vrchol Class of Nuke 'Em High trilogie. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Lepší než první díl. Ta přerostlá veverka co močí na elektrárnu nemá chybu. Hodně dobrej je ten bloňdatý borec v růžovém tílku co se miluje s pěknou holkou co má na pupíku druhá ústa. On má zavázaný oči a nenapadne ho,že dostává dva současné polibky od jedné holky. No já bych si myslel,že si ta holka přivedla kamarádku. No výte,švédská trojka. Je tu dost šílenců v různých kostýmech a maskách,přestřelky,bitky a krve. TROMA!!! ()

DJ Lonely 

všechny recenze uživatele

Mám Tromácké filmy moc rád, ale dvojka Atomového gymnázia mi prostě nesedla. Jedna hvězdička za scénu, ve které se objeví Toxie. ;) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zřejmě o malý kousek lepší než první díl, ale ani v tomto případu se moje hodnocení určitě nevyšvihne přes 1 *. Pár hlášek a možná i nějaká ta scénka stojí za lehký úsměv, ale zbytek je pořádně o ničem a absolutně nudný. Fakt, že je to hrozná sračka nezachraňuje ani několik absolutně směšných scének, kdy jaderná veverka šlape po dětských vojáčcích apod. Pořádně se šetřilo i na dabingu, který zvládli kompletně celý asi 4 lidé. Zcela určitě záměrná to záležitost. Lloyd Kaufman a kolektiv mají na víc. Mnohokrát to již předvedli. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo brilantní. Nejlepší film, jaký jsem od Tromy kdy viděl. V žebříčku tak sesazuje první Atomové gymnázium. Kolik prsou scházelo v jedničce, tolik jich bylo do dvojky přifouknuto. Punkáči jsou sice slabší (i když tlusťoch to zachraňuje), ale ve všem ostatním je dvojka lepší. Ano, uznávám, že těch 30-45 minut uprostřed bylo klasicky prázdných, ale OPRAVDU GENIÁLNÍ začátek a konec to zachraňují a nebýt tu ta hluchá prostřední část, ani bych nemrknul a pálil plný počet. Zmutovaná veverka a subhumanoidky s prsy jako melouny rulez. Dokonce se nebojím nápadu, že na dvojce museli spolurežírovat Roland Emmerich a Michael Bay. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

subhumanoid meltdown: atomove gymnazium 2___ abgrejdnuta ujetost jednicky se zajimavym soundtrackem. tromalundgren s diktafonem, vsude samy pankac, green stuffzz, zmutovane veverky, hafo tromettes... zkratka lepsi silenost v tendencich studia TROMA ()

topi 

všechny recenze uživatele

Ještě uchylnější než jednička. Spousta zmutovaných potvor, včetně obrovské mutantí veverky, která ničí městečko jako Godzilla. Jo, je to klasická Troma prdel, při které jsem se ovšem chvílemi dost nudil. Ale pro příznivce Troma teamu samozřejmě povinost! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Ukecaná kravina, která mě k smrti nudila a nebavila. Troma filmy jsou jak na houpačce, některé srší humorem a brutalitou a jiný zase nudí a tohle je ten druhý příklad. Už nikdy více. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Vítejte v městečku Tromaville - městě, kde se do školy chodí buď ve spodním prádle nebo v nějakém šíleném oblečení (jestli se něco z toho ještě dá nazývat oblečením), ředitel se zástupkyní, která má účes jako Marge Simpsonová (akorát ty vlasy má hnědé) nemají na práci nic lepšího, než kdesi v podzemí vytvářet mutanty z místního radioaktivního odpadu, kteří mají v břiše pusu a jsou vlastně hodní, i když bez lidského těla to je jenom hromádka mluvícího slizu s očima, do toho zde pobíhá hlavní hrdina, který řeší palčivé životní problémy ohledně své vlastní generace a píše o nich do časopisu, jeho nejlepším přítelem je diktafon (podobnost s Twin Peaks nebude náhodná), je to blonďatý nabušenec co neustále pobíhá v růžovém tílku a ve svém volném čase nezná lepší zábavu, než hledat nějakou, s kterou by to mohl dělat... A tohle je jen málo z toho, co tahle zeleným slizem spojená šílenost nabízí. A co taková mluvící radioaktivní veverka velká jako věž jaderné elektrárny, nějací šílenci zaměstnaní elektrárnou, kteří pobíhají po škole v takových těch oblecích a všechny bezdůvodně kropí nějakým svinstvem nebo taky zdejší gurmánskou školní jídelnu, která nabízí všechno možné exotické jídlo, od delfíního masa až po grilované ještěrky, na které tu je fronta a jestli budete mít štěstí, výjimečně tu mají i lidskou hlavu. A pořád to není vše, ale nebudu to tady všechno vypisovat. No prostě je to úplná ulítlá šílenost, ještě ulítlejší, než první díl, a taky je ještě lepší, než první díl. A mě tahle absudrnost neskutečně bavila, celou dobu a jen jsem se těšil, co na mě přijde zachvíli. Bohužel, 5* nedám, protože na mě tam bylo až moc nechutností a zvracení, kdyby toho bylo o něco míň, klidně tam těch 5* dám. Takhle jenom silné, ale fakt silné 4* ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička a to hlavně kvůli větší porci akce a humoru, jehož absence tak jako v prvním díle, není u Tromy zvykem. Dvojka je ve všech ohledech lepší, proto moc nechápu zdejší horší hodnocení, na druhou stranu je to zvláště u Tromy velká věc vkusu. Hlavní hrdina je vyvedenější a sympatičtější, subhumanoidi s hubou na břiše dobrý nápad a zvracející obří radioaktivní veverka rulez :). ()

Reklama

Reklama