Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po každém vyhraném večerním zásase baseballistů Houston Astros na domácím hřišti, chytá a zabíjí záhadný seriový vrah jednu mladou a krásnou blondýnku. Když Astros v dalším domácím zápase v deváté směně vedou, nemá detektiv Mike Seaver (Roy Sheider) moc času, aby v ulicích Houstonu brutálního vraha našel a ochránil tak zároveň svoji nastávající. (Jenda)

(více)

Recenze (12)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Basketbal az tak nemusim, detektivka je to len podpriemerna, bez atmosfery a Karen Young /Mariini Milenci/ to nemala sancu utiahnut, Roy Scheider bol nevyrazny : 30 % ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Vražda blondýnky počas baseballového zápasu. O 20 minút ďalšia, potom znova, atď. Pomedzi to falošné stopy, rivalita medzi policajtami, návrh na vzatie si voľna od šéfa, hádka so svokrou, pitie kafe a jedenie fastfoodu. Toľko klišé som videl naposledy v Naked gun. Možno je aj Nočná hra paródia, ale natoľko sofistikovaná, že to nikto nechápe. Dementná zápletka a motivácia k vraždám by tomu nasvedčovali. No a Scheiderov šéf vyzeral ako Leslie Nielsen, je to jasné. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Ničím výjimečnej, ale slušnej detektivní thriller, s jako vždy charismatickým Royem Scheiderem. Je osvěžující vidět film, kde se pořád neřeší DNA a podobný kraviny, který se pro současný filmy a především TV seriály staly modlou. A je zábavný pustit si Noční hru, která se natáčela v roce 1988 a Fincherovo Sedm, který vzniklo jen o šest let později. Ten rozdíl je propastnej. Každopádně i tak je tohle příjemnej film se solidním obsazením. 70% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Galvestonu a Houstonu v Texasu. (rafix)

Reklama

Reklama