Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po každém vyhraném večerním zásase baseballistů Houston Astros na domácím hřišti, chytá a zabíjí záhadný seriový vrah jednu mladou a krásnou blondýnku. Když Astros v dalším domácím zápase v deváté směně vedou, nemá detektiv Mike Seaver (Roy Sheider) moc času, aby v ulicích Houstonu brutálního vraha našel a ochránil tak zároveň svoji nastávající. (Jenda)

(více)

Recenze (12)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Vražda blondýnky počas baseballového zápasu. O 20 minút ďalšia, potom znova, atď. Pomedzi to falošné stopy, rivalita medzi policajtami, návrh na vzatie si voľna od šéfa, hádka so svokrou, pitie kafe a jedenie fastfoodu. Toľko klišé som videl naposledy v Naked gun. Možno je aj Nočná hra paródia, ale natoľko sofistikovaná, že to nikto nechápe. Dementná zápletka a motivácia k vraždám by tomu nasvedčovali. No a Scheiderov šéf vyzeral ako Leslie Nielsen, je to jasné. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Ničím výjimečnej, ale slušnej detektivní thriller, s jako vždy charismatickým Royem Scheiderem. Je osvěžující vidět film, kde se pořád neřeší DNA a podobný kraviny, který se pro současný filmy a především TV seriály staly modlou. A je zábavný pustit si Noční hru, která se natáčela v roce 1988 a Fincherovo Sedm, který vzniklo jen o šest let později. Ten rozdíl je propastnej. Každopádně i tak je tohle příjemnej film se solidním obsazením. 70% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Basketbal az tak nemusim, detektivka je to len podpriemerna, bez atmosfery a Karen Young /Mariini Milenci/ to nemala sancu utiahnut, Roy Scheider bol nevyrazny : 30 % ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Policajný detektív hľadá sériového vraha, ktorý zabíja len vtedy, keď vyhrá domáci baseballový tým. Film nie je dobrý. Príbeh bol pomalý a bojová scéna na konci bola ako detský recitál. Nie je to chyba hercov skôr obviňujem z toho režiséra. 4/10 ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Poctivé krimi-trilerové béčko s dobrým ťahúňom v podobe Scheidera. Miestami síce zbytočne uvoľnené, menej atmsoférické a s iba miernym tempom, ale s fungujúcou zápletkou, ktorá speje ku gradujúcemu záveru. Akurát na zabijákovi mohli viac popracovať, pôsobí trochu poľutovaniahodne. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Detektiv na stopě masového maniaka. Krimi thriller jak má být, brutální vraždy, napínavé pátrání a navíc Baseball v důležité roli v příběhu. Ničím sice zvláště nevyniká, ale špatný rozhodně není. ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Kultovní VHS kriminálka, ve které Roy Scheider pátrá po nočním sériovém vrahovi, který má místo ruky hák :-) ()

Reklama

Reklama