Reklama

Reklama

Co je Andy?

(seriál)
  • Kanada What's with Andy?
Animovaný / Komedie / Rodinný
Kanada, (2001–2007), 28 h 36 min (Minutáž: 22 min)

Předloha:

Andy Griffiths (kniha)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Obsahy(1)

V kanadském East Gacklu je o zábavu postaráno - žije v něm totiž Andy Larkin - největší světový vtipkař. Ten se svým kamarádem Danny Picketem neustále dělá různé vtípky, které jsou, jako on sám říká, dovedené k dokonalosti. Díky tomu ho však nesnáší celé město a velmi často se jeho žerty setkávají s nepochopením. Andy se však nevzdává a stále chystá kanadské žerty a další fórky na své učitele, svou starší sestru Jen i celý zbytek města. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

Jossie 

všechny recenze uživatele

Když se mi líbí figurky, seriál má u mě napůl vyhráno a u Andyho jsou nádherné. Navíc ten kluk vyvádí takové blbiny a to i za cenu největšího průšvihu, dokonalého ztrapnění se, ztráty děvčete, které se mu líbí, že se vždycky slušně bavím. A dokonce ani ten dabing není špatný, což ke prakticky zázrak. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Prvním dílům se nic nevyrovnalo. Andyho žertíky jsou vždy originální a pár dalších dobrých postav jako např. ředitel, poslíček s pizzou nebo Martin. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

No jedna hviezda za sem tam vtip je až až. Inak animácia z roku 2001 vyzerá, ako by ju kreslil Viktor Kubal ešte v sedemdesiatych rokoch. ()

codeas 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy SuperMaxu s plno suprovými animovanými seriály. Jetix nedosahuje ani po kolena jeho kvalit, z těch filmů co tam vysilají je tento seriál o mnoho lepší než ty jiné.. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Andy Larkin z East Gacklu to je jedna veľká paráda. Jeho kanadské žartíky dovádza to neskutočných rozmerov, ale skoro nikdy nedopadnú podľa jeho predstáv, ale to vzrušenie a tá sranda za to skrátka stoja, len škoda, že to často nevedia pochopiť iní ľudia okrem jeho kamaráta Dannyho, či priateľa Musha z pizzérie. Taktiež sa mi páči tá snaha získať si priazeň najkrajšieho dievčaťa v meste Lorry. Jeho sestra Jen tiež niekedy vyvedie hlúposti, ale v prvom rade sa s Andym stále doberajú. A ja si ešte stále dokážem zaspievať: "Menuju se Andy a fórky delám rád, když se múžeš zasmát, to je príma...Co je Andy? Co je Andy? Sem nejlepší jediný v okolí. Co je Andy? Co je Andy? Mé vtípky se rychle zahojí. Co je Andy? Co je Andy?" Niektoré diely boli naozaj vymakané, napríklad ten s hudobnou skupinou alebo ten, keď sa zamkli v škole a Derossa sa išiel zblázniť. Až na skoro rovnaký dej a niektoré nedokončené veci, to určite bolo skvelé. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Teď už bych se na to asi nekouknul, ale když mi bylo asi 12, tak pro mě byl Andy Larkin modla. Pohodovej seriál pro děti ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Super! Jeden z nejlepších seriálů na JETIXU krom pár vyjímek jako Phinias a Ferb. Samozdřejmě tedy, pokud máte podobný názor na školu a vůbec na celej svět kolem vás. Jen škoda, že s nástupem DisneyChannelu šel CjA? stranou.. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem byl "donucen" sledovat program Jetix skoro pořád. Co je Andy mi zůstalo v paměti a přistihl jsem se, že se na tento seriál těším. Prostě mě to oslovilo. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Taková rádobyvtipná podívaná, kde jsou občas výjimky, kdy se nějaký ten žertík či vtipná scénka povede. Ale není to nic nového pod sluncem. 40% ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle se mi moc libilo pohadka z jetixu fakt pekna :D... kdyz jsem byl nemocnej, tak jsem sledoval jen tohle :D ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Mám taký pocit, že čím novší diel vidím, tým je jeho kvalita horšia od predchádzajúceho. Ale oproti ostatným JETIX-ovým seriálom je to fakt skvost a bez problémov sú pozerateľné aj tie najnovšie diely. Mám skrátka slabosť pre Andyho a jeho "taškařice". ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

To má bejt jako středoškolák ? Vždyt se chová jako totální stupidní capart ! Můj 12-ti letej brácha je jeho vášnivěj fanda. Díky němu už jsem tohohle fracka- každej díl viděl snad stokrát. Nechápu ho.Všechno je schopen obětovat, svojí holku, jenom kvůli nějakýmu stupidnímu vtípku, ztrapnit se. Tahle se chová středoškolák ? Chápu jeho sestru,já bych ho asi na místě zabil :D Jinak i tak si myslím, že je to jeden z nejlepších "seriálů" na Jetixu (lepší je akorát Život s Louliem,který je na Jetixu vážně jediný normální) . Všem capartům bych doporučil aby se radši koukli na klasiku, třeba na Krtečka(ten se líbí i mě :D). Ta jim určitě dá toho víc než tahle kravina. ()

Reklama

Reklama