Reklama

Reklama

Herkules v New Yorku

  • USA Hercules in New York
Trailer

Diův syn Herkules žije na hoře Olymp, ale začíná se tu trochu nudit. Napadne ho, že by mohlo být zajímavé navštívit svět obyčejných smrtelníků. Zeus z toho není zrovna nadšený, ale nakonec se Herkules přece jen vydává do New Yorku. Svým zjevem a hlavně silou budí pozornost všech lidí, se kterými se setká. (Vapet Production)

Recenze (280)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Budoucí Terminátor proráží v Hollywoodu...a hned komedií, které jsou podivnou souhrou náhod jeho nejhoršími kousky dodnes...tak za co ta *? Nebýt tohohle filmu, nebyli by Predátor ani Terminátoři takoví jak je známe a zbožňujeme... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Arnie se hlásí o své místo na slunci. Škoda, že v díle, které jeho kariéru mohlo utnout hned v rozpuku. A nikdo by se nemohl divit. ()

Superpero odpad!

všechny recenze uživatele

LOL Arnold furt dělá hyperdebilní držky, nehledě na jeho angličtinu. Nejlepší jsou bitky... Něco tak debilního jsem douho neviděl, vrchol je když Arnold sroluje medvěda. Arnoldova holka pořád nosí minisukně což je good. Nejlepší je ovšem Olymp, kterej určitě točili někde na hřbitově nebo v parku, něco tak nízkorozpočtovýho dlouho nebylo k vidění. A vrchol filmu jak Arnold jede v kočáru po New Yorku..... No prostě něco tak debilního se dlouho nevidí. Ale Arnolda nejde než obdivovat když začal s takovou sračkou, kam až se dostal. ()

tron odpad!

všechny recenze uživatele

Hardcore! Všetci sme nejako začínali, ale čo je veľa, to je veľa. Toto bolelo skoro rovnako, ako filmy Eda Wooda. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Tohle nepotřebuje žádný zevrubný komentář.Arnold je děsný, ale jako malýmu se mi ten film líbil... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě se jedná o šílenou blbinu, ale vzhledem ke stáří filmu a k stylu, jakým je natočen, mi to přišlo celé jako docela sranda. Příšerný herecký výkon Arnolda je ještě podpořen neustále se zbytečně svlékajícím Arnoldem .. Ostatní herecké výkony také za moc nestojí, nesmyslný příběh, debilní a absurdní rozhovory a situace ... Prostě pro mne osobně "so bad - so good". Navíc film má jednu již zmiňovanou kladnou devízu a to je možnost vidět mistra Uneverse v kulturistice ve své naprosto vrcholné formě. Jako film odpad, ale já jsem se bavil. Korunu tomu všemu pak nasazuje Arnoldova "angličtina" !! ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě je totální odpad! Jenže účelem této slátaniny bylo ukázat Arnoldovu velikost. A to bez pochyby splnila. Snímek obsahuje přeplněnou míru trapnosti, jednoduchosti a lacinosti, na to ale nehledí. Snaží se ukázat celému světu přelomovou osobnost kulturistických dějin v jejím maximálním fyzickém rozkvětu. Arnoldovi bylo tehdy 23 let, vyhrál svůj první titul Mr. Olympia a skutečně byl obrovský! V žádném svém jiném filmu již nedisponoval takovou surovou a šokující masou svého svalstva. Jednotlivé scénky působí sice naprosto směšně, ale Arnold si svoji první hollywoodskou roli užíval. A já jsem se jeho vystoupením popravdě docela bavil. Jen lituju toho dvouspřeží na konci, protože tahat se po New Yorku s Arnoldovým hrudníkem a bicepsy musela být větší fuška, než oběhnout Central Park se čtyřmi tlustými turisty... ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Arnold svou hereckou kariéru nezačal zrovna nejlíp, ale třeba oproti Stallonemu dopad ještě docela dobře. Herkules v New Yorku je sice postavenej jenom na tom, že Arnold ukazuje svaly a občas někomu rozbije držku (dokonce i medvědovi), ale ten film stojí za vidění už jen kvůli tomu, jak tam Arnold úžasně hovoří anglicky. Navíc vypadá, že vlastně ani neví, co tam řiká. Jestli to chcete vidět, tak si rozhodně sežeňte film v originálnim anglickym znění. Ale údajně ještě existuje taky anglická verze, kde Arnoldův hlas někdo předaboval, což asi bude celkem nuda. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Arnoldův levňoučký a rozkošně blboučký filmový debut, ve kterém musel být předabován a po kterém si dalších pět let ani neškrtl. Po každé když běží v televizi, volají prý Arnoldovi jeho známí a řehtají se do telefonu jako koně. Naivní fórky, ošmelené efekty, otravná řecká hudba a mimořádně tupý Arnie se svýma poskakujícíma kozama v roli, která proslavila jeho vzor a přítele Rega Parkse. Ale jo, bavil jsem se. Chvíli. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Neskutečná sranda. A ani ne tak esence béčkovitosti, jako spíš amatérismu. Arnoldova první role, to znamená, že jeho neherectví zaručuje značnou porci komiky, bohužel režisér je také debutant, a to už docela vadí. Celé je to trapně amatérské, výborně jsem se bavil. Když člověk vidí ty kulisy a slyší ty neskutečné hlášky, uvědomí si, že tohle je 100% guilty pleasure. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Každý musel nejak začínať. A Swarcowi ten tupnoský výraz ostal až do konca jeho filmovej kariéry a aké tuke lowe zarábal. On ten chalan má v hlave asi ešte viac ako vo svaloch, to treba uznať, ale herec je mizerný. A tento Herkules detto. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Mladý Arnold Schwarzenegger tehdy přišel, ukázal svaly, pomlátil pár chlapů, jednoho medvěda a... DOBYL AMERIKU. Tohle nemůžete nenávidět, i když je to konina. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zaujímavejším počinom pre odštartovanie filmovej kariéry Arnolda Schwarzeneggera, by bolo keby si radšej zahral v nejakom porne (podobne ako niekoľko jeho kolegov). Pretože táto jeho prvotina je na úrovni primitivity. Príšerne naivné a úboho natočené dielo. Jedinou zaujímavosťou "Herkulesa v New Yorku" je ten fakt, že je to prvý film, kde sa objavil dnešný guvernér Kalifornie. * ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Arnoldov debut, skôr kulturistický než herecký. Videl som dabovanú verziu, ktorá trochu odstránila inak vtedy ešte silný prízvuk a nedokonalú angličtinu mladého Arnolda. Film je samozrejme prúser, ale neviem prečo som si celé roky myslel, že tam hraje vedľajšiu úlohu. Celý dej sa točí okolo neho a bolo zaujímavé sledovať Arnolda, ktorý sa ako herec trápi, ale so scénami, kde využíval svoju silu a svaly nemal žiadny problém. Arnoldov prejav potreboval jednoznačne odľahčiť a uvoľniť, pretože v každej scéne vyzerá rovnako a používa rovnako udivený výraz. "Co je to škvára...?" Dej ako taký mi až tak zle nepripadal, myslím, že by sa z toho námetu dal urobiť slušný film, alebo skôr komédia, no chcelo by to talentovanejšieho režiséra. Jedna biedna hviezda za film, druhá za Arnieho. 30%. ()

Reklama

Reklama