Reklama

Reklama

Herkules v New Yorku

  • USA Hercules in New York
Trailer

Diův syn Herkules žije na hoře Olymp, ale začíná se tu trochu nudit. Napadne ho, že by mohlo být zajímavé navštívit svět obyčejných smrtelníků. Zeus z toho není zrovna nadšený, ale nakonec se Herkules přece jen vydává do New Yorku. Svým zjevem a hlavně silou budí pozornost všech lidí, se kterými se setká. (Vapet Production)

Recenze (280)

Tsabo 

všechny recenze uživatele

Tento film je svědectvím Arnieho těžkých začátcích. Zároveň ale je předzvěstí a ozvěnou touhy filmového průmyslu po pohořích svalstva. Je to sice nejhorší možnost, jak spojit moderní dobu a svalnaté historické filmy s řecko-mýtickou tématikou...nicméně je to průlom, který říká, že skoro každý akční hrdina nějak musí začínat a pravděpodobně nebýt těchto packalů (tvůrci filmu), možná by si Arnieho později nevšimli ti správní lidé...a nevznikli by Terminátor s Conanem a dalšíma... ()

jericho001 

všechny recenze uživatele

Každý musel nějak začít a Arnold natočil tuhle hovadinu.Jde vlastně jen o to aby divák viděl jak nabušenej Arnie byl.A že teda byl fakt obrovskej!!!Jinak nad příběhem nepřemýšlet,užívejme si a kochejme se Arnoldovou angličtinou(prý byl předabovanej),hezkou slečnou která nosí zatraceně krátké sukýnky.Jedna hvězda za Arnieho že se s tím statečně porval a druhá právě za tu slečnu. ()

Indio 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem na to čučel docela často pak jsem film nevidel ale tak hroznej byt snad nemuže jak sleduju tutaj. ()

gfrusvk 

všechny recenze uživatele

Ale no, zas tak zlé to nebolo :-D Ten film som si pustil čiste z recesie, keďže kombo 27%+1969+Arnold sa nedá brať vážne... Ale bol som prekvapený, koľko amatérnosti a absurdnosti sa vojde do 90 min... v dobrom samozrejme :-D Taký Mrázik tiež nie je kinematografický skvost a všetci mu naparili po 4 hviezdy... tak prečo by som ich ja nemohol dať arnoldovi... Riadne dával hlavne zo začiatku, keď taxikára zahodil do krovia a vyvrátil mu auto :-D alebo keď zo ZOO ušiel medveď (ožratý chlap v opičom kostýme) a arnold ho epicky chytil pod krk a dával päste do ksichtu... a každú chvíľu si sundával tričko aby mohol predvádzať tanec s ceckami :-D Vážení toto nuda rozhodne nebola :-D ()

CoolJerry 

všechny recenze uživatele

Rozmýšlal som nad jednou * ale potom som sa rozhodol dať dve. I keď to bola totálna kravina. Jedna * za to, že Arnie nezačal v Hollywoode ako porno herec (ako napr. Stallone) a druhá za jeho telo. Nie, nie som gay, ale bol pre mňa vzorom. ()

nignignigga

všechny recenze uživatele

Další adept na oskara v podání Arnolda Schwarzeneggera, který je unikát v tomto snímku plným krveprolití. I když je to Rakušan, tak jeho angličtina je jako kdyby byl rodilý mluvčí, prostě neuvěřitelnej frajer. Jeho svaly zabíraj půlku obrazovky, takže tento film má co nabídnout co se týče kulis. Atmosféra strhující. Nevíc co k tomu více dodat! ()

Krastom 

všechny recenze uživatele

Na Herkula v New Yorku jsem se po přečtení biografie Total Recall prostě musel podívat. Český divák je díky skvělému dabingu Pavla Soukupa ošizen o Schwarzeneggerův anglický dabing. V té době totiž Arnold neuměl tak dobře anglicky a kvůli jeho silnému germánskému přízvuku musel být nadabovaný. Jeho nové anglické znění ale vůbec nesedělo k jeho postavě a film tak ztratil pro američany na důležitosti. Arnold se proto rozhodl naučit perfektně anglicky a skutečně toho dosáhl díky mnoha kurzům na kalifornské univerzitě. Tímto filmem pro Arnolda vše podle mě začalo. Přesto, že se film nedostal do kin a byl pro některé odsouzen k neúspěchu jsem se zasmál a líbil se mi. Vnímám ho zpětně jako výborné zachycení Arnoldovy sportovní formy. Je nutné vnímat co pro populárního akčního herce tento snímek znamenal, kolik let příprav a snění tomu předcházelo. Ano je to béčková blbina k zasmání, ale jsem nesmírně rád, že byla natočena. Herkules v New Yorku je zfilmovaným důkazem toho, že chybami se člověk učí. ()

dave006 

všechny recenze uživatele

Nechápu hodnocení místních "inteligentů". Pro fanoušky Arnolda nepostradatelný film! Je to jeho úplně první film, nízkorozpočtový, člověk se musí povznést nad efekty atd...Ale kdo má rád Arnolda se u filmu zaručeně zasměje a ocení tu neskutečnou formu ve 24 letech! ()

panfilmu odpad!

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že je to odpad a sračka, ale je to sranda a každý kdo má rád Arnolda, by tenhle poklad měl vidět. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Kdybych tušil, co z toho budu mít za problémy, rozmyslel bych si, co dělám, když jsem potkal jeho matku." Každý musel nějak začít a Arnold začínal tady. Kdo má rád Arnolda, tak se u filmu zaručeně zasměje, ovšem podruhé už si to asi nikdy nepustíte. Na film nesmíte pohlížet jako na filmové dílo, ale jako na filmový debut legendy Arnieho. - 50%. ()

jabbo123 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem že to bude horší :-). Je to naivní groteska, která moc nefunguje, ale že by mě to až tak uráželo, to zase ne. ()

Reklama

Reklama