Reklama

Reklama

Herkules v New Yorku

  • USA Hercules in New York
Trailer

Diův syn Herkules žije na hoře Olymp, ale začíná se tu trochu nudit. Napadne ho, že by mohlo být zajímavé navštívit svět obyčejných smrtelníků. Zeus z toho není zrovna nadšený, ale nakonec se Herkules přece jen vydává do New Yorku. Svým zjevem a hlavně silou budí pozornost všech lidí, se kterými se setká. (Vapet Production)

Recenze (280)

HyneX 

všechny recenze uživatele

ta jedna hvězdička je jenom za Arnieho.. :) díval jsem se na to v době, kdy jsem ho dost žral (bylo mi cca 11 let) a i v té době mi to přišlo hodně špatný :) ()

zelda82 

všechny recenze uživatele

Rikal jsem si, ze mam ve svem filmovem vzdelani mezeru a je treba to napravit. Ukol jsem splnil, ale radost z toho opravdu nemam. Rek jsem si, ze zahmourim ocko a uvidi se. Za chvilku jsem musel hmourit i to druhe a po pul hodine jsem zaviral obe dve. Hrozna slatanina, kde ma sice Arnie svalu jako jednotka marinaku, ale vtipu a sarmu asi jako Jiri Paroubek s Mirkem Topolem dohromady. Jedna hvezdicka jen za to, ze zadnej ucenej z nebe nespad. ()

crha 

všechny recenze uživatele

Hej tak tohle je fakt hrozný. Když jsem kouknul na ČSFD a viděl ty samé odpady, 25% a plakát k filmu, tak moje očekávání byla obrovská. Nečekal jsem sice kvalitu, ale 100% zábavy. Bohužel to se nekonalo a já dávám 2 hvězdy s vědomím, že nadhodnocuji. Jedna je za obrsračkoidní herecké výkony všech zúčastněných této show a druhá za Arnieho angličninu a jeho obrovitou postavu (nepamatuju kde jinde by dosahoval takových rozměrů). ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ano, Schwarzenegger tady vypadá prostě skvěle - na vrcholu kulturistické kariéry. Film ovšem vypadá strašně. Jen pro fandy. Jinak netřeba. ()

Liwr odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrý odpad, ale počkejme si, třeba se nám tento herec ještě někde v menším obsazení ukáže. :D ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že tohle je jeden z těch lepších filmů v žebříčku těch nejhorších a o tom jestli sem patří možná nepochybuji, ale když sem to zjistil byl jsem při nejmenším udivený. Každopádně, Arnold je korba a je skvělej a já ho prostě žeru dokázal tolik věcí, že odpustit mu jeden drobnější přešlap jako tento beru jako samozřejmost, takže příjemná zábava a někdy se taky musíte kouknout na uplnou kravinu aby jste věděli jak vypadá horší film, to zastávám! - 3/10 - ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Neskutečná báchorka s předabovaným Arniem a jedním neskutečným soubojem s medvědem, který ve mě dva dny po shlédnutí Revenanta zanechává pocit emocionální remízy ;-). Na rovinu, pro fanoušky Arnolda jde o jednoznačnou povinnost a ano, souhlasím, je to stupidita, která dané slovo ve filmovém kontextu definuje. Díky Arnoldově neandrtálskému herectví a scénáři, který jde jeho postavě naprosto oddaně na ruku, jde ovšem také o místy nebezpečně komickou taškařici, u které se bavíme na úkor tvůrců, ale nemyslíme to zle :-). 20% (100% guilty pleasure) P.S. Arnieho partnerka se směje, no, jak to říct slušně... natvrdle až retardovaně. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní fantasy komediální snímek a herecký debut Arnolda Schwarzeneggera, který je tak špatný, až je dobrý. Velice nízký rozpočet, takřka amatérský scénář, hrozná kamera, špatně využitá výprava a děsivé herecké výkony. Byl tam vůbec nějaký filmový odborník, nebo šlo komplet o amatérský počin? Co se týče Arnolda, údajně v tom ani hrát nechtěl. Hm… Proč si to teda rozmyslel? Každopádně nějak začít musel a že hned napoprvé nepůjde o lecjaký vysokorozpočtový film musí být víc než jasné. Vzpomeňme, jak začínal Sylvester Stallone. Dějově tu máme řecké božstvo a v něm Herkules, který se chová jako rebel. Z nudy uteče z Olympu do světa lidí a tam se začnou dít věci. Ale jo, několik úsměvných scén a dialogů tu je, jen je potřeba se na to dívat okem shovívavým. Nějaký herecký výkon se od Arnolda čekat ani nedal, avšak své kulturistické zkušenosti projevil více, než bylo zdrávo. Kam až to v herecké profesi nakonec dotáhl, víme. A tak nebýt jeho, coby televizní klasika by to upadlo vlivem svou špatností do naprostého zapomnění. Film je zkrátka jeho součástí a něco takového se prostě nezapomíná. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Vážně ultimátní kokotina. Ve srovnání se Stalloneho prvotinou, Italským hřebcem, ale můžeme Herkula alespoň považovat za film, byť céčkové kvality od začátku do konce. No a když nic jiného, tak se člověk alespoň trochu pobaví, každý přece nějak začínal... :-) P.S. ve skutečnosti má film dokonce 88 minut, ne zde uváděných 75 tak bacha :-) ()

jda23 

všechny recenze uživatele

Je to smiesna zabava, nie komedia. Clovek by si to mohol pustit pre dobry start na vecernu naladu a potom vyrazit s ludmi do ulic. Inak je to cisty odpad, jedna za sympatie a debutujucu hordu svalov. ()

BLabaKAn 

všechny recenze uživatele

„Muchlovačka“ s medvědem fakt neměla chybu! Zde nám Arnie potvrzuje, že je právoplatný mistr Evropy, ale postupem času tímto debutem dokázal, že je i mistr světa!!! ()

Pingu222 

všechny recenze uživatele

Je to teda fakt hyperdebilní, ale já jsem se snad u ničeho ještě tak nepobavil. Smál jsem se, až jsem brečel. :-D Hned mám lepší náladu. ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

No nebudeme si mazat med kolem huby, je to céčko jak vyšitý, který posloužilo jen jako propagace nového hrdiny a nastartování akční hvězdy - nic jiného než o ukazování svalů tady nešlo - výprava strašná, dialogy a scénář jakbysmet, Cemetary Olymp a akční scény - to je vůbec to nejlepší, byla to fuška to dokoukat, věřím tomu, že si to doma Arnie sem tam pustí a můžou se s kámošema potrhat smíchy - 15% ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Každý nějak začínal - a tohle je začátek největší legendy stříbrného plátna. Pan Arnold Schwarzenegger se ujal role slavného Herkula, který v současnosti vstupuje do světa smrtelníků, kteří již na staré bohy zapomněli. I přes slabý scénář a dialogy se rozhodně nejedná o brak jak tu někteří omezenci píšou. I dnes se točí filmy s horšími efekty, které tu mají leckdy lepší hodnocení. Jako komedie to je dobré a Hádés vezmi efekty, nejsou zapotřebí. Místy jsem se zasmál, rozhodně mě toto dílo neuráželo a dalo se v klidu dokoukat, zápletka byla poměrně svižná. Stopáž filmu je snesitelná i pro mrzouty. Film sám o sobě si zaslouží nejméně dvě hvězdičky. S úctou k mistru filmu Arnímu přidám třetí a čtvrtou z hecu - jako alespoň takové gesto oproti omezencům, co zde hodnotí odpadem. Upřímně... Ulice je Odpad, Ordinace, Televizní noviny... to je odpad a na tuto úroveň skutečně chcete sundat Herkula v NY? Někteří evidentně znají jen 5* pro nové efekty přemrštěné filmy bez náznaku příběhu a *odpad* pro vše ostatní, co není dokonalé. ()

Reklama

Reklama