Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Životopisný film vypráví o americké hvězdě 50. let Kayne Mansfiledové, který po její smrti roku 1967 po autonehodě vypráví její manžel Mike Hargitay. (lekr)

Recenze (5)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Videl som to davnejsie v TV a pripadalo mi to ako tuctovy zivotopis nejakej herecky. Ze tam hra Arnie som ani nevedel a celkom prijemne ma to prekvapilo. Celkom mu to islo, kedze este nepôsobil ako robot ale tak nejak normalne. 5/10. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Životopisný film o Jayne Mansfield což byla herečka a sexy symbol ,která měla největší slávu v 50 a 60. letech a byla přirovnávaná k Marilyn Monroe hlavně co se výstředností na tu dobu týče.Rovněž jako první herečka v tehdejší době se celá svlékla před kamerou a pokud někdo nevíte tak na svět přivedla známou detektivku ze seriálu Právo a pořádek :útvar pro zvláštní oběti Marisku Hargitay..Příběh je nám vyprávěn jejím tehdejším druhým manželem což byl kulturista Mickey Hargitay kterého zde hraje v té době začínající Arnold Schwarzenegger a nehraje vůbec zle.Myslím,že toto byla jeho druhá role ,která mu naplno otevřela cestu do hollywoodu a tím mu dala možnost zaujmout i tvůrce filmu Barbar Conan či Terminátor...:-)Film není špatný,ale pokud na tu herečku nemáte nějaké vzpomínky tak vás to asi moc nechytne.Za mě celkově 50% a tři hvězdy. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Ze života Jayne Mansfield jsem znal akorát onu ikonickou fotku na které se jí Sophia Loren dívá závistě do výstřihu, takže jsem vůbec netušil, že to byla herečka s ambicemi otřást pozicí slavné Marilyn Monroe. Jednu dobu to vypadalo, že se jí to snad i podaří, jenže ani přes svou nespornou inteligenci, silnou vůli a fyzickou výbavu se na špičku nikdy nevyškrábala. Urputná snaha prosadit se jí stála kariéru, život a druhé manželství. Jejího chotě si zahrál tehdy ještě skoro neznámý Arnold Schwarzenegger. Tak složitou roli do té doby neměl, a troufám si říct, že ani potom. Vcelku v ní uspěl, i když po něm nikdo soudný nemohl čekat zázraky. Docela mu pomohlo, že hrál téměř sám sebe - manžel opravdové Jayne Mansfield byl evropan, bývalý kulturista, vlastník posiloven a třetiřadý herec. Na rozdíl od Arnieho se nikdy neprosadil. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Nepříliš povedený film o nepříliš sympatické Jayne Mansfield, která byla předchůdkyní všech těch dnešní bimbos a nasty bitches i když se o to snažila možná jen někdy. ()

Reklama

Reklama