Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Kimble je tvrdý policajt z L.A., už léta pátrá po drogovému dealerovi Cullenu Crispovi. Zdá se, že jedinou osobou, která ho může usvědčit ze zločinů, které spáchal, je jeho bývalá manželka, která není k nalezení. Kimble vypátrá jméno školky v Oregonu, kam chodí její syn. Nic nejde podle plánu a Johna čeká nejnáročnější úkol jeho kariéry, bude muset učit v mateřské školce! Jeho kolegyně Phoebe, která se tam měla ucházet o místo učitelky, onemocněla a on je nucen nastoupit místo ní. Kimble bude se muset naučit získat si respekt u houfu capartů bez toho, aniž by prozradil své pravé poslání. Bandu mrňat, která ho nejprve skoro zničí, nakonec zkrotí a získá si jejich lásku. Poklidná atmosféra ale netrvá dlouho. Na scénu přichází bezcitný Crisp, který si přijel pro syna. (TV Nova)

(více)

Recenze (434)

golfista 

všechny recenze uživatele

Průměrná, ale ne úplně špatná komedie s Arnoldem jako učitelem v mateřské a příjemnou Penelope Ann Miller. V této komediálně-akční poloze je Arnie ještě snesitelný. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Ivan Reitman rozhodně natočil mnohem veselejší komedie, ale to neznamená, že by byl proto Policajt ze školy špatným filmem. Schwarzeneggerův kamený obličej se mezi řvoucí caparty hodí, Pamela Reed je v roli jeho parťačky vyloženě kouzelná a film jako celek působí solidním dojmem. Veliká škoda, že si už druhý den z toho člověk nic nepamatuje... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Měl tyhle filmy Scharzenegger zapotřebí? Ale kdyby to bylo jenom s policajtem ze školky, co takový Junior nebo Rolničky kam se podíváš. Takovej bijec a takovýhle bejkoviny. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Slovy klasika: "No, nemá talent!!!". Bohužel narozdíl od testovací věty: "kampák, Kuzmo Kuzmiči?!" potřeboval Arnie na toto zjištění hned několik pokusných komediálních filmů. Co naplat, že Chlupatej ve školce patří mezi to lepší, když a) srandovní to není, b) blbé je to až hrůza. Arnie je neuvěřitelné herecké prkno a v kontrastu s dětmi to vynikne velice jasně... Scénář toho moc nezachrání, tak snad ještě řemeslník Reitman odvrací totální blamáž... ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Arnold by seměl sice radši držet samopalu a průměrných akčních filmů, ale tato komedie se mu narozdíl od ostatních komediálních pokusů vcelku podařila. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Jestliže se někdo objeví v takové kupě nefalšovaných komedií, jak to stihnul učinit Arnold, trochu toho komediálního talentu v něm být asi musí. Možná je ale pouze úžasně tvrdohlavý a nepoučitelný, kdo ví! Mně osobně se Arnold " na vážno" a Arnold sebeparodik zamlouvají asi tak stejně. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::: Ze začátku jsem tomu dal plný počet, hlavně kvůli nostalgie a že se mi to v dětství líbilo. Ale když jsem se na to podíval teď po letech, připadá mi to dost směšné, a to ne kvůli tomu, že je to komedie. Zvlaštní ale je, že ten film má pořád své kouzlo i po těch letech. :::::::::::::::::::::::::::: ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Randy Edelman: 1. Astoria School Theme ,2. Children's Montage ,3. Love Theme (Joyce) ,4. Stalking Crisp ,5. Dominic's Theme/A Rough Day ,6. The Line Up/Fireside Chat ,7. Rain Ride ,8. The Kindergarten Cop ,9. Poor Cindy/Gettysburg Address ,10. A Dinner Invitation ,11. Love Theme Reprise ,12. A Magic Place ,13. Kimball Reveals the Truth ,14. The Tower/Everything Is OK ,15. Fire at the School ,16. Closing , ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Příjemná změna, vidět Arnýho jako v celku normálního chlapa :) Mít já takovýhle učitele ve školce, nehnu se odtamtuď!!! :o) ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Je to posránek!" POLICAJTOM ZO ŠKÔLKY Arnold Schwarzenegger po DVOJIČKÁCH pokračoval vo svojom krátkom módnom trende neškodných rodinných komédií. Táto éra, ktorú mnohí jeho fanúšikovia z hĺbky duše nenávidia (ja medzi nich prekvapivo nepatrím), skončila rýchlo po prepadáku JUNIOR v roku 1994 (aj keď neskôr to Arnie ešte skúsil vo VŠADE SAMÉ ZVONČEKY, aj keď je otázne, či je to komédia a nie skôr vianočný horor). POLICAJT ZO ŠKÔLKY zostal nostalgickou, úsmevnou záležitosťou, ktorá ani po reprízach nesklame a to napriek tomu, že scenár ani zďaleka nie je taký dobrý, ako mohol byť (a Ivan Reitman KROTITEĽOV DUCHOV rozhodne neprekonal). Schwarzenegger tentokrát nemá po boku Dannyho DeVita, zato partia pôvabných škôlkárov (rôznych povahových kategórií, jeden je posadnutý sexom, druhý smrťou a každý hláškuje, napr. „Čo robí tvoj otec?" - "Môj otec je rozvedený. Moja mama je tiež rozvedená.") to kompenzuje. Hoci Arnold od polovice filmu začne prenášať vskutku príšerné životné múdrosti a učiť deti žiť s heslom "v zdravom tele zdravý duch“ (čo je v podstate super, ale je to nakrútené strašne), jedná sa o solídnu oddychovú stávku na istotu. Prekvapí snáď iba tým, že začiatok a koniec sú poňaté ako relatívne drsná kriminálka. Arnold bol dobrým komediálnym hercom, je škoda, že vždy dostal k dispozícii také slabé scenáre. Tak ale T2 je samozrejme T2. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No, z tech Arnieho pokusu o komedie (Dvojcata, Junior, tenhle film) je Policajt ze skolky nejlepsi a nejzabavnejsi. Samozrejme to taky neni zadnej velkej zazrak, navic, kdyz do toho pak zacnou montovat romantiku a deticky uz sou hodny, tak to je na hovno, ale ze zacatku, kdyz Arnieho deti serou, to je slusna zabava. Druha polovina uz tak zabavna neni, ale presto nesklouzava k trapnosti, coz je dobre. Navic, i kdyz se Arnold do komedii nehodi, tak tohle zvladnul celkem dobre a je se slusne bavil a ma perfektni partacku v podani Pamely Reed a reditelka skoly je taky vyzivna. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Copak Schwarzennegger, ten je v tomhle filmu naprosto průměrný, ale kdo mě velmi potěšil, je britská komička Pamela Reedová v menší roli jeho parťačky. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

není to sice ta nejlepší komedie, jakou kdy kdo natočil, ale je dobrá. a není to ani nejlepší Arnoldův film, ale určitě tady nedělá ostudu. konec sice hodně ztrácí, ale výborná první hodina a něco to plně vyváží. navíc, kde jinde kdo viděl Arnieho s plnovousem? ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Když Buty zpívají "... je tuhý jak veka", vzpomenu si na Arnieho. :o) Ale tady to fakt nevadí. Docela příjemná záležitost... ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Komedie s Arnoldem stojej vždycky za hovno, ale tohle neni ještě úplně nejhorší, když si člověk vzpomene na "komedii" Junior. ()

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama