Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční hvězda Arnold Schwarzenegger je tentokrát frustrovaným předměstským šerifem Markem Kaminskim, který doufá, že se bude moci vrátit k FBI. Soukromě se pustí po stopách mafiána Luigi Patrovity, který kontroluje organizovaný zločin a černý trh v Chicagu. Oficiální kruhy nejsou schopny proti mafii nic učinit, ale Mark městu pomůže... (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

HAL 

všechny recenze uživatele

Dokonalá definice špatného braku. Ne tak špatného aby byl zábavný, ale špatného tak aby byl "špatný" - nudný, nesmyslný, hloupý, zmatený, amatérsky zahraný, nevýrazně napsaný, a hlavně velmi špatně zrežírovaný. Právě na režiséra (a také producenta) padá celá vina, ty řemeslné kvality tu jsou, je vidět že film neměl na tehdejší dobu malý rozpočet (o dost větší než Terminátor, o málo menší než Komando), i herci v jiných kusech zvládají hrát bez problémů, ani v akčních scénách v jiných filmech nepůsobí tak trapně a prkenně. Ale tady, tady se snad jelo na první dobrou, hlavně aby to všichni měli z krku, splnili si své povinnosti dané nevýhodnými smlouvami (případ hlavně Arnolda), a mohli vypadnout za něčím zajímavějším - a režisér s producentem to nahnali do kin jako čistou produktovku, aby vydělali nějakou škváru. Ne že by jim to moc vyšlo, vzhledem ke kvalitám není divu že to ze všech akčních filmů, ve kterých měl Arnold hlavní roli, mělo zdaleka nejmenší tržby - až do jeho stařeckých návratů v posledním desetiletí, které Raw Deal zdatně konkurují. 4/10 ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Když se na Arnolda kouknu, vždycky mě pobaví věty typu frustrovaný šerif, nebo jeho vlastní výroky jako "Myslíš, že mám ještě fyzičku?" Příběh stál na vrátkých nožkách, ale mě stačí vidět Arnieho v akci. Zábavné přídavky např. cedník z auta, který v pohodě odjel a k tomu perlící hlášky, nemůžou chybět. No a samotný Big Arnie než udělal z bandy mafiánů řešeto, stihl přispět se sociální vložkou jak pomoci ubohé lehké divě ještě lehčeji zbohatnout nebo hajzlovi dát na vybranou: "Buď odejdeš, nebo budeš obžalován." Bystrý hoch zvolil po krátkém přemýšlení možnost číslo tři.☺ ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Jak je to o tom vstupování do stejné řeky? Natočit druhé Komando se zkrátka Arnoldovi nepodařilo a v mafiánském prostředí působí ještě křečovitěji než v mateřské školce. Výsledkem je nevýrazné béčko, které má sice občas světlejší chvilku, zejména v závěrečném zúčtování, přesto je to zřejmě nejslabší film od chvíle kdy jako Barbar Conan vyrazil mezi akční hvězdy. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Totální masakr, závěrečná čtvrthodinová přestřelka podbarvená hardrockovou hudou je masakrální. Arnie je celý film neskutečně drsný a cool. Hlášky sou neskutečné: "Hej kotě, tady v tý tašce máš čtvrt milionu dolarů, sou tvý, užij si je, a teď už běž!". Nevim jestli to bylo chtěný, ale ganstři a Arnie - zkrátka film obsahuje jakousi komickou drsnost, opepřenou geniálně stupidními dialogy. A vůbec i ten děj, jak se snaží infiltrovat do mafie a pak je v masakrálním závěru všechny vykosí - rulezzzzz!!!!:) Kdo nedá 5* tak to nepochopil. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8,5miliónaTržby USA $16,209,459Tržby Celosvetovo $18,392,000║ Arnold mal v 80.rokoch akčnú auru ako nikto iný, možno tento film je jeden z tých poslabších ale stále má čo ponúknuť, akcie tu je požehnane, nechýbajú dobre hlody, hlášky a dej upúta. /60%/ ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu Mark Kaminsky (Arnold Schwarzenegger) pronese větu "I'll be right back." Jedná se o narážku na frázi "I'll be back." ze snímku Terminátor (1984). (Rominator)
  • I tentokrát se natáčení zúčastnil Arnoldův kamarád a častý spolupracovník Sven-Ole Thorsen. Objevil se jako bodyguard na konci filmu, v závěrečných titulcích je však uveden pouze jako kaskadér. (Rominator)
  • Režiséra druhého natáčecího štábu a koordinátora kaskadérů na filmu dělal Glenn Randall Jr., v závěrečných titulcích uvedený pod jménem Glenn Randall. (Rominator)

Reklama

Reklama