Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokonalý muž Julius Benedict je výsledkem úspěšného genetického experimentu. Teprve při oslavě svých pětatřicetin se dozví, že má bratra-dvojče, který nebyl v plánu. Okamžitě se vydá na cestu a zanedlouho ho najde. Jenže ve vězení. Z Vincenta, který vyrůstal v sirotčinci, je totiž vitální podvodníček, který je neustále na štíru se zákonem. V poslední době se mu příliš nedaří, sedí za mřížemi, protože dluží za téměř dvě stovky nezaplacených pokut. Venku by mu ale bylo ještě hůř, protože tam na něj čekají bratři Kleinovi, kterým dluží dvacet tisíc. Ačkoli Vincent Juliovi příliš nevěří, nechá se přesvědčit, aby se společně vydali hledat matku, která nezemřela při porodu, jak Juliovi celý život tvrdili. V patách však mají zabijáka Webstera, protože cestují kradeným cadillacem, ukrývajícím kontraband za pět miliónů dolarů, které měl inkasovat po doručení právě on. A protože Webster nemá zábrany a každého svědka, který by ho mohl prozradit, pro jistotu zabije, začne jít brzy do tuhého. (TV Nova)

(více)

Soundtracky

Twins

Twins

Music from the Original Motion Picture Soundtrack


Vydal: Epic Soundtrax

Rok: 1989

Země: USA

Formát: CD

Stopáž: 39:18

Tracklist
1. "Twins" - Philip Bailey & Little Richard 03:20
2. "Brother To Brother" - The Spinners 04:06
3. "It's Too Late" - Nayobe 04:18
4. "I Only Have Eyes For You" - Marilyn Scott 03:55
5. "Yakety Yak" - 2 Live Crew 03:05
6. "No Way Of Knowin'" - Henry Lee Summer 04:23
7. "The Train Kept A-Rollin'" - Jeff Beck, Roachford, Tony Hymas & Peter Richardson 03:56
8. "I'd Die For This Dance" - Nicolette Larson, Jeff Beck, Terry Bozzio & Tony Hymas 03:35
9. Going To Santa Fe Randy Edelman 02:09
10. "Turtle Shoes" - Bobby McFerrin & Herbie Hancock 03:31
11. Main Title Theme Georges Delerue 03:00

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Komedie Dvojčata se dočká pokračování

Komedie Dvojčata se dočká pokračování

15.09.2021

A teď jedna z těch míň pravděpodobných zpráv. Šílená osmdesátková komedie Dvojčata s Arnoldem Schwarzeneggerem a Dannym DeVitoem v hlavních rolích se totiž dočká oficiálního pokračování. To pak… (více)

Zemřela herečka Kelly Preston

Zemřela herečka Kelly Preston

13.07.2020

Herečka Kelly Preston zemřela ve věku 57 let po dvouletém boji s rakovinou prsu. Zprávu přinesl její muž herec John Travolta. Preston započala svoji kariéru v soap opeře Capitol, k jejím nejznámějším… (více)

Josh Brolin a Peter Dinklage budou bratři

Josh Brolin a Peter Dinklage budou bratři

01.03.2019

V Hollywoodu už pár let koluje nápad natočit film Trojčata, který by fungoval jako duchovní pokračování osmdesátkové komedie Dvojčata s Arnoldem Schwarzeneggerem a Dannym DeVitem. Zatímco výše… (více)

Reklama

Reklama