Reklama

Reklama

Hum Kisi Se Kum Nahin

  • Indie Hum Kisise Kum Nahin (více)

Recenze (4)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Hum Kisise Kum Nahin je totální sranda. V hlavní roli pořízek Sanjay Dutt hrající pořízka mafiána, který začne mít problémy s vražděním a běžnou naplní svého mafiánského zaměstnání po té, co se zamiluje. A nezamiluje se jen tak do někoho, ale do ztřeštěné Aishwaryi Rai, učitelky tance. Aish je mimochodem sestra doktora Amitabha Bachchana, který má zlaté srdce a pro dobrotu na žebrotu se stává osobním lékařem právě zamilovaného mafiána. Samozřejmě netuší, že objektem jeho touhy je jeho vlastní sestra a tím méně pak, že i ona sama už pomýšlí na vdavky. A tehdy na scénu přichází vychytralý Ajay Devgan a jízda může vrcholit. Svěží, zábavný Bollywood, plný totálního humoru a ironických hudebních čísel. Ta jsou obzvláště nápaditá, plná zábavných scének, ale i velkých show a doznívajícího trendu tance míchaného s aerobickem. All star tým a humor jsou zkrátka platné ingredience úspěchu. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komédia o mafiánovi, ktorý sa bláznivo zamiluje do dievčaťa a chce ju získať. Staršieho dáta, ale vcelku fajn. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Vcelku podařené vyprávění s výborným hereckým obsazením. Šéf místního podsvětí Munna Bhai (S. Dutt) se na první pohled zamiluje do krásné dívky, na kterou náhodou narazí při svém zločineckém běsnění. To až tak bezhlavě a zoufale, že od tohoto okamžiku není nadále schopen v klidu provést žádnou nekalost. Proto vyhledá doktora Rastogiho, který z tohoto pacienta nemá pražádnou radost, s žádostí o pomoc. Jeho milostné blouznění se nadále prohlubuje, a tak doktora pronásleduje s prosbami a výhrůžkami na každém kroku. Ani jeden z nich zatím netuší, že tou neznámou dívkou je Komal (A. R. Bachchan), která je mladší sestrou neustále naháněného doktora Rastogiho. Ta navíc již tvoří pár s Rajou (A. Devgan). O citech mezi nimi samozřejmě nikdo netuší, takže je jasné, že až se karty odkryjí, nebude to mít nikdo ze čtveřice vůbec jednoduché..... První půle byla dle mého mnohem zajímavější a moc jsem se bavil výkony A. Bachchana (budoucí tchán tehdy ještě jen A. Rai), S. Dutta a krásnou A. R. Bachchan. A. Devgan byl též výtečný, ale přeci jen ho tyto osobnosti zastínily. Poté jsem měl pocit, že se vše stále opakuje, již to přestávalo být vtipné a příběh se počal vyvíjet nežádoucím směrem i chováním postav. Přeci jen z jednoho nápadu se nedá tak dlouho těžit. Následně musí přijít zlom a ten příliš nenadchl. Hudba dozajista vydařená, ale nic vyloženě nadprůměrného. Musím však upozornit a zároveň pochválit píseň „Mein Sohni Tu Mahiwal“ s vtipným „soupeřením“ v provedení. S hlavním důrazem na herecké výkony jsem nakonec přisoudil čtyři slabší hvězdy. Určitě jeden z lepších snímků té doby. Jen škoda již výše popsaného. ()

Reklama

Reklama