Reklama

Reklama

Duch z počítače

(TV film)
  • Kanada I Downloaded a Ghost (více)

Obsahy(1)

Není tajemstvím, že někteří duchové nemohou po smrti najít klid a proto bloudí světem, dokud se nenajde někdo, kdo by jim ho pomohl najít. Stejně tak není tajemstvím, že pokrok jde nezadržitelně kupředu a počítač, včetně připojení k internetu se stává zcela běžným. Bylo tedy jen otázkou času, než bloudící duchové začnou využívat počítač, přesněji řečeno internet. S jedním takovým se setká dvanáctiletá Stella Brownstone, která se rozhodla připravit na Halloween ten nejúspěšnější a nejstrašidelnější dům a při hledání inspirace náhodou narazí na internetu na internetové stránky ghost.com a poněkud nečekaně si odtud stáhne opravdového ducha. Stažený duch však není pro zábavu, spíše naopak. Nejenže ho nevidí nikdo jiný než Stella, což je samo o sobě zdrojem nečekaných potíží, ale navíc je protivný až nesnesitelný a začne nutit Stellu, aby mu pomohla vyřešit jeho problém nebo zůstane a bude ji strašit celý život. Jmenuje se Winston, za živa býval taxikářem a hledá nepříliš cennou sošku, jejíž krádeži kdysi nezabránil, když náhodou vezl její zloděje. Dalším problém je, že Winstonův problém je potřeba vyřešit rychle. Stella požádá o pomoc svého nejlepšího kamaráda Alberta a pustí se společně s ním do toho nejtajemnějšího, nejneobvyklejšího a také nejbláznivějšího dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

dudo0606 

všechny recenze uživatele

Boooože zase raz som rád že som sa neriadil týmto hodnotením csfd. Celá stránka má len minimálnu vypovedaciu schopnosť, len krútim hlavou nad tými bezohľadnými a povýšeneckými komentármi. Ten film je pre deti! PRE DETI! bože to si tu recenzenti myslíte že ste na akadémii svetového filmu preboha? ... Výborný dej plný mnohorakých scénok, nenudil som sa, samozrejme že ma dosť vecí iritovalo, ako napr. že za približne 3 hodiny spravili celý riadne premakaný dom hrôzy, ale je to sakra pre detských divákov, ktorím je to ozaj úplne šuma fuk. Už som starý na také filmy a vidím tie medzery to mi vadí no, a za to strhávam hviezdičku, ale inak ako detská komédia to splnilo svoj cieľ celkom dobre. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Je vidno, o čo tu ide. Tento film som si pozrel čisto z dôvodu, že v ňom hrala Ellen Page. A očakával som lacnú rodinnú komédiu s pár efektami, do ktorých išiel celý budget. A presne to tu bolo. Takže nijako ma to neuráža. Dostal som čo som si myslel, že dostanem a občas som sa aj zasmial. Celkovo to nie je dobrý film, ale nehnevá ma, že som mu venoval svoj čas. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

:D) nepřišlo mi to až tak zlé jak to z hodnocení může vypadat :)) ...Takovej pohodovej filmeček bez stresu, napětí :D) vlastně celkově prakticky bez děje :D) ale zato velmi dobré herecké výkony E. Page a C. Alazraqui! :)) ..Nebylo to ani žádným způsobem natahované, takže se to shlédnout dalo :)) .. 3* slabší, ale lepší než spousta jiných filmů .. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama