Reklama

Reklama

Main Prem Ki Diwani Hoon

  • Indie मैं प्रेम की दीवानी हूँ (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

O manželství by měl rozhodovat cit a nikoliv rodiče, je přesvědčená emancipovaná Sanjana (Kareena Kapoor Khan) a její otec s ní souhlasí. Matka naopak zastává konzervativní stanovisko, že rodiče nejlépe vědí, co je pro jejich děti nejlepší. Když do domácnosti přijede potenciální ženich, bohatý Prem (Hrithik Roshan), matka se mu snaží všemožně nadbíhat a svou dceru mu vnutit. Optimistický a věčně rozesmátý Prem si ale postupně získá každého, dokonce i Sanjanu. Jenomže pak se ukáže, že mladý muž není tím, za koho ho všichni považovali. (rikitiki)

(více)

Recenze (6)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ten film odrazuje od začátku příšerně dětinským rádoby/humorem, přehráváním (zejména Hrithik!), hejnem kamarádek inspirovaných charaktery členek Spice Girls, jejich jekotem a ještě zoufalými amatérskými pokusy animovat hraného psa a na počítači nešikovně vytvořeného papouška. Ten byl skutečně na ránu, zakroutila bych mu krkem a upekla ho k obědu hned po jeho druhé hlášce. Pak se film naštěstí trochu zklidní, a i když se zdá, že je ruka v rukávu a dívka a mladík spějí hladce ke svatbě, indický scénář jim pod nohy hodí jednu dost nepřesvědčivou překážku, aby ta idyla byla přece jen trochu napínavá. ____ KOUSEK DĚJE, ALE TO SNAD NENÍ ANI SPOILER: Je jasné, jak to dopadne, už od první scény, ale já tentokrát doufala, že to dopadne jinak. Dívka mezi dvěma mladíky se rozhodne srdcem a úplně blbě. Nabízí se jí maniakálně se smějící Hrithik, patrně s těžkou poruchou osobnosti, který furt jen halasí, nutí ji do sportovních aktivit, které ona nesnáší a nikdy ji nenechá projevit vlastní názor nebo vůbec promluvit. Druhý je klidný introvert, který jí rozumí, má s ní shodné zájmy a naslouchá jí natolik, že je kvůli tomu ochotný se obětovat. Koho myslíte, že si, holka, nakonec vybere? Nejradši bych jí jednu flákla! ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aj keď som pravý Bollywood fanúšik, tak tento film ma bohužiaľ až tak neoslovil. Herecké obsadenie síce skvelé, no scenár dosť priemerný, a postava Prema číslo I, ktorého hral Hrithik, mi išla nehorázne na nervy. Neznášam takýchto teatrálnych šašov, ktorí totálne otupujú akékoľvek snahy o dramatické podanie príbehu. Prem číslo II (Abhishek) už bol o niečo solídnejší, a celkovo mi aj k Sanjane viac pasoval svojim temperamentom. Nuž, ale napokon sme sa dočkali takého hollywoodskeho rozuzlenia, čo ma teda vôbec nepotešilo. Ale čo už. Inak po vizuálnej a muzikálovej stránke veľmi príjemné, to treba uznať! ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Film pre skúseného Bolly diváka. Dĺžka je impozantná, miest kde sa mi chcelo spať však našťastie nebolo veľa. Hudba priemerná, nič uchvacujúce, proste klasika. Neviem sa rozhodnúť či mám Hrithika rada, alebo nie, Dľa môjho skromného názoru veľmi prehráva a v tomto filme si dal záležať, Abhishek bol milý a Kareene takéto úlohy s mierne komediálnym nádychom sedia, len už ju prosím vás neposielajte do školských lavíc, pripadá mi tam, akoby pár rokov prepadla. Ach skoro som zabudla na Jonnyho Levera, tieto jeho "vložky"do filmov fakt nemusím. Inak milý, príjemný film s klasickou zápletkou. ()

Bonniesgun 

všechny recenze uživatele

Vykulený boss, modrooký rebel a mezi nimi Kareena a její dramatické obočí! Ano, JE to "bollywoodské" až fuj, ale čeká někdo něco jiného? Nelekejte se tříhodinové stopáže - tady se opravdu pořád něco děje... navíc jde o v podstatě dva filmy v jednom!!! Užijte si to!!! Nic jiného s tím dělat nelze!!! ()

malamia 

všechny recenze uživatele

já abhishka prostě žeru.... dřív se mi nelíbil.... (toto je opravdu parádní a smysluplný komentář.....) K filmu: romantik, klasika, ale zápletka potěšila, konečně proti sobě nestál hero a blb, ale dva sympatičtí mladíci. (ale já bych si vybrala abhishka....) ()

Reklama

Reklama