Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičková newyorská manažerka Jessie je vzdělaná, krásná, úspěšná a - provdaná za svou práci. Zpráva o dědictví po vzdáleném bratranci v Evropě ji poněkud zaskočí, to však ještě netuší, že si jede vyzvednout - malou holčičku. Jessiin rozplánovaný život se rázem sesype, ale mladá žena je odhodlaná dostát závazku a stěhuje se s děvčátkem na venkov. Zoufale se tu nudí a navíc jí začínají docházet úspory. A tak začne vyrábět jablečnou výživu a po počátečních potížích se dočká úspěchu svého výrobku na všech trzích.  Teď se může konečně znovu vrátit do velkoměsta ke svému původnímu způsobu života. Nebude jí ale něco chybět? (TV Prima)

(více)

Recenze (81)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Vůči komediantství Diane Keaton já nedovedu být imunní a vůči její "chladné workoholičce", která zdědí dítě, koupí barabiznu na spadnutí, kde chce odpočívat, přestože to neumí, a tak udělá milionosm dětských výživ, přitom řeší instalatéra, pokrývače, malíře a muzikanta v jedné osobě, aby nakonec skončila ve veterinární ordinaci, kde si vylévá sexuální frustrace na vyšetřovacím stole vedle koně, ani být nechci. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Není to špatná komedie, ale osobně mi k srdci nepřirostla. Diane Keatonová coby vytížená manažerka trochu přehrává. Námět sice nebyl špatný, ale přece jen ne zcela originální, a rozhodně nebyly vyčerpány skýtající se možnosti rozvinutí děje. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Takova ta dalsi komedie vytizenej rodic, otravny dite. Sice to nebylo tak spatny parkrat sem se i zasmal, ale to bylo jen ze zacatku, kdyz z toho vseho byla Keatonova na nervy, ktera mimochodem docela prehravala. Ke konci uz to byla takova ta klasika, kdy chce dite a spousta sentimentalnich kecu. Kdyby se film nesl ve stejnem duchu jako ze zacatku a mel nejakej solidnejsi scenar, tak bych dal vetsi hodnoceni, ale takle je to jen jedna z rady komedii tohohle typu. ()

betelgeuse 

všechny recenze uživatele

Synťáky, saxík, automatický bubeník - už jenom podle soundtracku jde o klasický produkt 80-tých let. Pokud nejste vyloženě klony Michala Davida, pak vás tahle feel-good komedie s pár výraznými gagy, nevěrohodným scénářem a přehrávající Keatonovou nadchne jenom stěží. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Uff, tak tohle mne tedy dostalo tolik, jako už žádný romantický film dlouho ne. Od začátku až do konce jsem na ten film koukal s velikou chutí a s velkým zaujetím a nestačil jsem se divit, na jak svižný a neuvěřitelně zajímavý film se dívám. Opravdu jsem nevěřil, že by mne nějaký takový film o nevýhodách a nástrahách neplánovaného rodičovství a o problémech s opravou domu, mohl ještě vůbec zaujmout. Tenhle film je však velice zajímavý a rozhodně jsem se při něm ani chvilinku nenudil a naopak jsem si každý záběr velmi užíval. Nečekal jsem zkrátka od tohoto snímku vůbec nic a byl jsem připraven na vše, ale ne na to, že uvidím film, kterému budu mít chuť po jeho zhlédnutí udělit maximální hodnocení, protože jsem na něm neshledal žádnou chybu ani nic jiného, co mi zavdalo záminku pro nízké hodnocení. A vidíte, právě takový film jsem viděl a nemám slov. Tohle je pro mne skrytý poklad, který vznikl v roce mého narození, a který se přede mnou velice dlouho schovával, aniž bych tušil, jaký skvostný filmový zážitek mi vlastně uniká. Takže pro tento film nemám nic jiného, nežli slova chvály a uznání, protože takový zajímavý film, ještě navíc podpořený velice kvalitním hereckým výkonem Diane Keaton, se jen tak nevidí. Bez většího zaváhání proto s radostí a dobrým pocitem uděluji pět hvězdiček a nebylo to určitě naposledy, co jsem tento film viděl. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

zo začiatku príjemna žánrovka, ktorá nám k blížiacemu sa koncu pripomína všetko, prečo tak neznášame napr.sex v meste ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Kvalitných žien=komičiek je ako šafranu ... a Diane Keaton k ním nepatrí. Zato syntetizátory dobre fungujú aj v tomto filme. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pro Jessie je kariéra vším. Žije s bankéřem, ale neplánují svatbu ani děti. Situace se začne postupně měnit od chvíle, kdy je Jessii svěřena do opatrovnictví Elizabeth, malá dcerka bratrance Andrewa, který spolu s manželkou zahynul při autonehodě. Postupem času, ale žena získá kladný vztah k dětem a změní se. Moc mě tenhle film neoslovil. ()

zahadna 

všechny recenze uživatele

Tento film som si obľúbila navždy, mám ho veľmi rada, do takej aj zábavnej a príjemnej pohody. Diane Keaton sadla táto úloha super a bola skvelá. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Protivná komedie, s chutí lepící všechna dostupná klišé okolo žen workoholiček, svobodných matek, rozhodnutí rodina vs kariéra, co se škádlívá... Protivná, a fungující. Alespoň pro něžnější část lidstva. Dabing z Barrandova z doby, kdy režisérům začali chybět herci a tři lidi namluvili každý asi osmdesát postav (Bartáková, Obermaierová, Sejk). ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Uznávám, nejsem objektivní. Tenhle film mám prostě celé roky moc ráda! :-) Nesmírně mě potěšilo, že ho zrovna dávají! Je to sranda. :-) ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Je to opravdu zajímavé. Film tak rodinný, že by se z toho jeden zbláznil, romantika, patos, malé dítě..... Zkrátka a dobře perfektní koktejl na přiblblou slátaninu o amerických hodnotách. Ale světe, div se, nějak to funguje. Holt Nancy Meyers umí. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný a nenáročný snímek. Bohužel je to jen průměr, i když místama to bylo o něco lepší. Ve finále ve vás tento film moc dojmů nezanechá. 60%. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie dle mého gusta, dnes večer jsem si ji užila parádně, Diane Keatonová je fantastická v těch svých proměnách, když je chladná kariéristka a touží po vzestupu, když je zaskočená a v podstatě šokovaná dědictvím v podobě malé Elizabethy (mimochodem ta holčička je nádherná, hned bych si ji vzala domů), nasmála jsem se dosyta.. No a Sam Shepard v roli zvěrolékaře sympatický, líbil se mi.. ()

nervoznideda 

všechny recenze uživatele

nejen Diane Keaton Sam Shepard a ostatní dospělí, ale nejlepší herecký výkon podala Elizabeth, ta byla prostě úžasná ta tomuto filmu dodala tu pravou úroveň i když vůbec nemluvila. Mám 2 dcery 2 vnoučata a nejkrásnější vzpomínky na jejich mládí do 3 let , malé děti malé starosti, velké děti velké starosti:-)PS konec : máma: to je fantastický konec ahoj deda :-) je mi 78 i dnes 10.2.2020 uroním slzu deda:-) PS hudba Billa Contiho je uchvacující:-) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Diane Keaton mě vždycky dokáže pořádně odzbrojit a jde jí to velmi snadno. Byla okouzlující. Scénář filmu je sice trochu průhledný, jednoduchý a předvídatelný, ale to mu v žádném případě neubírá. V jednoduchosti je síla. ()

Reklama

Reklama