Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ani nevedel ako a ocitol sa na nesprávnej strane zákona. Policajný dôstojník v utajení Seth George (Tom Sizemore) už príliš podľahol šarmu zvodnej Sophie Zen (Sherilyn Fenn), aby dokázal rozoznať, že sa práve podieľa na najväčšej bankovej lúpeži v histórii. Je krátko po piatej popoludní a plán už beží. Toto bude najväčšia kriminálna akcia všetkých čias a pre Setha začína posledná šanca rozpoznať hlas svojho svedomia... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

5150 

všechny recenze uživatele

Zápletka nebyla rozehraná vůbec špatně, dokáže zaujmout, ale bohužel s postupem času to jaksi ztrácí dech a ten konec.. Nicméně hraje v tom Tom Sizemore a hlavně díky němu se to na jedno podívaní dá. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Policista který ke svému okolí přistupuje svérazným způsobem. Po většinu času si nemůžete být jistí za který tým kope. Nuda to vyloženě není, ale šedivý průměr už rozhodně ano. ()

bogomira 

všechny recenze uživatele

Zápletka slabá, děj nelogickej a zmatenej, podivný střihový chyby (mizející a znova se zjevující kusy oděvu). Ještěže Tom Sizemore si uhrál svoje. ()

sirien 

všechny recenze uživatele

fun fact: ten film jsem kdysi asi viděl, když jsem ho hodnotil, ale vůbec si ho nepamatuju - a to si naopak filmy co sem viděl pamatuju obvykle velmi dobře. Nechávám 2*, protože netuším, proč jsem je tomu filmu dal, takže možná tam nějaký důvod byl, ale tenhle detail se zapomněním toho o filmu asi říká také hodně... ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Docela to šlo ale ten konec byl nic moc, mohlo to být víc napínavé. Tom Sizemore tam hrál výborně, Sherilyn Fenn oproti např. Twin Peaks nic moc. ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Pár zajímavých momentů tam bylo, ale toho filozofování se mi zdálo až příliš. Herci byli opravdu dobří, ale film mě nedokázal vtáhnout pořádně do děje. ()

Reklama

Reklama