Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž přepadne ženu, uškrtí ji a hodí do řeky Ohio. Pittsburská policie pak vyloví čtvrtou oběť škrtiče „Karkulky“. Tom s otcem, kapitánem Vincem Hardym, po dramatické honičce škrtiče dostihnou, ale při pokusu zastavit ho obě auta havarují. Škrtič uteče, Tom je zraněný a kapitán Hardy v přestřelce umírá. Z  jeho smrti je obviněný tulák Kesser, ale Tom v jeho vinu nevěří. Podle něho je Kesser jen obětním beránkem a na základě zjištěných skutečností Tom tvrdí, že jeho otce zastřelil policista. Děj pokračuje po pěti letech. Uzavřený a samotářský Tom bydlí na hausbótu a slouží u říční policie, kde má pověst odvážného muže, který má však slabost pro alkohol. Stále se nevyrovnal se smrtí svého otce a nevzdává pátrání po jeho vrahovi. Dostane nového parťáka, ale nelibě nese, že je to začátečník, a ještě k tomu žena. Musí však uznat, že Joan Christmanová je dobrá, spřátelí se a zanedlouho se jejich přátelství změní na lásku. V té době řeka zase vyplavuje jednu ženskou mrtvolu po druhé a John je přesvědčen, že jde o stejného pachatele, i když před lety vrah své oběti škrtil a teď je střílí. Dokonce je přesvědčen o tom, že mu vrah oběti schválně předkládá, aby je našel právě on… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru priemer. V rámci Willisovej filmografie značný podpriemer. V žiadnom prípade by som nechcel Bruceovi nejako krivdiť, to nie, ostatne je to práve on, kto sa pričinil k tomu, aby som filmu udelil tri hviezdičky, ale stojím si za tým, že Herringtonov film je jedným z najslabších článkov jeho bohatej kariéri. Pritom tomu tak vôbec nemuselo byť. Určite by to chcelo kvalitnejší scenár, prípadne schopnejšiu réžiu, napriek tomu si myslím, že to mohlo dopadnúť neporovnateľne horšie, BTW filmu pomáha aj skutočnosť, že sa na nič nehrá. 55% ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Mlaďoch drsňák Brús v jedné ze svých univerzálních rolí, jež by si měl nechat patentovat. Role drzého floutka, outsidera, flákače, pijana, drbana, kliďase, rváče atd. s humorem sobě vlastním, našlapanýma hláškama, netradičními způsoby jednání a co je hlavní, většinou v pozici na správné straně zákona, respektive ve jménu spravedlnosti. Když hajzlům neoblomně vypaluje rybník nebo natahuje pojistku u svého kvéru, sedí mu to jak jeho šibalský potutelný úsměv a celkový imidž ležérního frajera. K tomu parta starých prověřených akčních herců, zajímavá nepředvídatelná zápletka a dílo je vykonáno. Včetně patřičné dávky nostalgie, pochopitelně.☺ ()

Reklama

Gekacuk 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mi vadil scénář jakožto naprostá slátanina, která nenabízí ani zbla reality. Holt mýdlové bublinky pro oddech a zabití času. U mnoha Willisových filmů nezbývá než kroutit hlavou, kdo že mu ty hloupé filmy píše a proč do toho Willis vůbec leze. Opět se zde jedná o film, který stojí a padá s představitelem hlavního hrdiny. Bez Willise by to byl odpad jako vyšitý. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě se dočkáme několika přestřelných scén, ale to k tomu už tak nějak patří. Jinak s ohledem na kvalitu scénáře a divácké očekávání vcelku povedený thriller, který buduje poměrně slušné napětí. Z bývalého čestného poldy je chlastající příslušník říční policie, kdysi totiž šel proti nepsaným pravidlům policejní soudržnosti a ukázal na nekalosti ve sboru. Navrch se v řece začínají objevovat těla mladých žen. A aby toho nebylo málo, dostane k sobě mladou policistku. Pochopitelně nezůstanou jen partnery na lodi a samozřejmě náš zahořklý hrdina i toho vrahouna zmákne. Kromě dalšího z řady Willisových poldů potěší i poměrně svižná akce a roztomilá Sarah Jessica Parker. Pořád lepší něco takového, než moderní roztřesené akční šaškárny plné počítačových triků. Jen jsme mohli být klidně temnější. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Byl jsem potěšen... Po hodně dlouhé době jsem to viděl a konečně můžu plnohodnotně ohvězdičkovat. Super film z oblíbených 90. let. Bruce Willis klasik, stříli hlášky jak jsme u něho zvyklí, ale zas takový nářez jako v Posledním skautovi od toho nečekejte. Děj mě bavil, nenudil. Docela dost zvratů, člověk si není ničím jistý. Pravda, že na thriller bych to moc neviděl, ale "šťavnaté" akční krimi to dozajista je. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (9)

  • Při scéně kde si Tom Hardy (Bruce Willis) bere novou košili v hausbotu a Joe (Sarah Jessica Parker) mu vylije pití do dřezu, si Tom košili nezapíná. Při další scéně kde se oba poprvé políbí, má však košili najednou zapnutou. (7ynek)
  • Na začatku při automobilové honičce, upadne zločinci přední blatník. O pár okamžiku později je však zpět na autě. Podobná situace se stala i v závěru filmu, kdy zločinci po srážce odletí disk, později je však opět na místě. (Beo.wulf)
  • V záběru, kdy jede Hardy (Bruce Willis) poprvé v motorovém člunu, je v odrazu jeho slunečních brýlích možné spatřit kameramana. (Timak)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama