Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh Raja (Salman Khan), ktorý sa chce stať slávnym spevákom a zároveň túži nájsť svoju životnú lásku. Po príchode do Bombaja  sa mu veľmi nedarí naplniť svoje sny, to však  len do okamihu, keď sa stane svedkom nehody a zachráni Pooju (Rani Mukherjee) pred istou smrťou pod kolesami vlaku. Od tohto okamihu sa mu začína život meniť, nemožné sa stáva možným. Celá rodina zachránenej Pooje, ktorá je po nehode v kóme, si myslí, že Raju je jej manžel Romi, za ktorého sa tajne vydala, keď jej otec nedovolil si ho vziať. Raju, aby pomohol Pooji a jej otcovi predstiera, že je jej manžel Romi, čo mu tiež pomôže naštartovať kariéru speváka. Všetko sa vyvíja dobre až do okamihu, kým nespozná Poojinu sestru Jahnvi (Preity Zinta) a nezamiluje sa do nej osudovou láskou. Všemožnými spôsobmi sa snaží dať Jahnvi najavo, že to je ona, koho miluje. Jahnvi žije v presvedčení, že Raju  je manžel jej sestry Pooje, napriek tomu však cíti, že sa do neho zamilovala. Jahnvi sa náhodou dozvie, že Romi je vlastne Raju a nie je manželom jej sestry.  Obaja sú šťastní. Keď sa z kómy preberie Pooja, pred príbuznými potvrdí, že Raju je Romi. Chce mu totiž pomôcť v naštartovanej kariére speváka. Jahnvi si myslí, že sa stala obeťou Rajovho podvodu a on je naozaj Poojin manžel... (Andrea1717)

(více)

Recenze (5)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Film je starý 20 let, ale působí, jak kdyby byl z osmdesátek. Humor je křečovitý. Všichni vřeští, piští, brečí. Děj je obšlehnuté Zatímco jsi spal. V indických poměrech doplněné o ukázky otřesné lékařské péče („Její zranění nejsou vážná. Má jenom otok mozku a teď leží v kómatu“). Ke konci se všichni trumfují, kdo je víc ušlechtilý a prolijí při tom potoky slz. SHR se filmem jen mihne. Písně jsou dlouhé. SHRNUTÍ: Preity a Rani v růžovém rozpuku mladých let a Salman ještě přijatelně osvalený. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový hezký, milý film, který se snaží být i zábavný. Vlastně je to strašně roztahaná romance, či něco, co by se tomu mělo podobat, ale na hercích je vidět, že si to užívali a na mě ta jejich pozitivní energie docela přešla. Shah Rukh Khanj je zde ve vedlejší roli, ale stejně má parádní nástup a finále. Salman Khan zvládá hlavní roli s bravurou. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný, typický Salmanovský film voľne natočený na motív filmu Kým si spal. Salmanove filmy majú vždy hodne piesní a tieto sú naozaj veľmi pekné. SRK sa tu objaví len na krátky okamih. Film je plný situačného humoru tak tipického pre jeho filmy, našťastie sa tu vyhol trápnostiam a tak film vyznieva naozaj veľmi dobre. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Klasický Bollywood se vším všudy, leč musím poznamenat, že spíše v kategorii béčkové, který ocení hlavně diváci s touto tvorbou již seznámení. Klasicky prolínající se žánry v duchu poměrně ujeté komedie (zhruba první půlhodina nesoucí pro neznalé asi hůře stravitelný humor), která přechází do žánru romantického a završuje se „dramatem“. Hvězdné herecké trio odvedlo jako vždy výbornou práci. Preity Zinta je určitě dobrá herečka, ale já upřednostňuji zcela jasně Rani Mukherjee, která mi sedne daleko více i jako žena. Ve vedlejších rolích mě potěšil Vinay Pathak v jedné ze svých prvotin a hlavně krátká scéna v nemocnici. Na její ocenění je potřeba mít shlédnutý film Kuch Kuch Hota Hai. V tomtu vstupu se představí SRK i se svou „dcerou“ (mladá Sana Saeed). Postavu její zesnulé matky si tam zahrála právě Rani M., takže se nám zde hezky prolnou dva příběhy, ale bez jakékoliv spojitosti. Jde o jakýsi „vtípek“ a narážku v indických filmech hojně využívanou. Haddaway a píseň What Is Love, na kterou tančily hlavní hrdinové na jednom večírku, dala nostalgicky vzpomenout na léta devadesátá. Hudba je celkově velmi silná stránka toho snímku. Chytlavá a obsahuje parádní hitovky. Jeden z hlavních důvodů, proč indické filmy miluji. Vzhledem ke své délce se zdálo, že si poměrně nadějně nastavenou laťku neudrží, ale podařilo se. Já na tu klasiku a způsob vyprávění příběhů prostě trpím. Určitě by to sneslo lepší propracování detailů. Některá místa byla hluchá, nepříliš emočně silná a nepřesvědčivá, ale což... Hodnotím slabšími čtyřmi hvězdami za pohodově a příjemně strávený čas. ()

Reklama

Reklama