Reklama

Reklama

Recenze (4)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Béčkový noir za 4*, když přimhouřím obě oči – především za silný casting, tedy Ch. McGraw jako zabouchnutý "Honest Joe" a skvělá Joan Dixon, přesně ten příklad sexy osudový mrchy. Jen je škoda, že její postava posléze vyměkne a totál otočí. Ale neva, stejně jako dalších pár stupidit v logice. Je to právě ústřední pár, solidní tempo a závěrečný chase přes ikonický vodní kanál v L.A., proč si Roadblock zaslouží víc diváků a štítek hidden gem. ()

Topco 

všechny recenze uživatele

Ako Bčko, od ktorého veľa nečakáte, je to skvelé. Drsňák McGraw hrá vyšetrovateľa poisťovne, ktorý sa kvôli žene z vyššej spoločnosti dá na zločin a poskytne lupičom tip na prevoz balíka peňazí. Finále v L.A. River je naozaj skvelé. Škoda len pomerne nenápadnej kamery majstra Musuracu. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Ale ale...ze by skryty poklad? Naprosto ucebnicovy (co se tyce pribehu, vizualu i castingu), temer drevni, na pomezi beckovosti balancujici noir, ktery potesi oko i dusi divaka. Velka radost, velke doporuceni. :-) P.S.: Za femme fatale kope uspesne Joan Dixon... ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Docela vydařený béčkový noir o detektivovi pojišťovny, který si chce "přivydělat" trochu bokem, aby mohl penězma okouzlit ženu svých snů. Dobře natočené i zahrané, příjemná délka. Scénář sice trochu lehce předvídatelný, ale to vůbec nevadí. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama