Reklama

Reklama

Zvedni kotvu

  • Česko Zmrzlina na klacku 6: Prázdninová láska (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Benji, Bobby a Huey vyrážejí na moře a nespoutaná zábava začíná. Další snímek s bláznivou trojkou, v němž se pádící děj ani chvíli nezastaví. Naši hrdinové jsou již o něco starší a hlavní role jsou tentokrát svěřeny pouze dvěma z původních představitelů. To však nemění nic na tom, že mají stále chuť „lovit“ děvčata – i když vzhledem k jejich věku by se v tomto snímku dalo hovořit spíše o dvou komických podivínech, kteří se pokoušejí léčit akutní nedostatek sexu ve svém životě. A tak zatímco se jeho kamarádi dostávají do pěkné šlamastyky, Benji se vydává na záchranu kapitánovy dcerky. Tento příspěvek do oblíbené série izraelských komedií režíroval Dan Wolman. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Snad neklesnem ještě hlouběji protože bylo celkem slabší buď už toho bylo moc a nebo se jen nepovedlo. ()

Courtemanche odpad!

všechny recenze uživatele

Zmrzlina na klacku 6 ... Je snad o dva třídy slabší než i ten nejhorší z prvních pěti dílů. Úplně impotentní příběh, bez nápadu, bez vtipu, skoro i bez té nahoty, radím ruce pryč od toho. Zbytečně natočený film. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Šestý díl Zmrzliny na klacku. Tato série byla s každým dalším dílem horší a tohle už je vyslovená slabota, vtipy skoro žádné, jen unylá milostná historka. ()

Reklama

Reklama