Reklama

Reklama

The Daily Show

(pořad)
Talk-show / Komedie / Publicistický
USA, 1996, 3747x30 min

Kamera:

Ryan Scafuro

Účinkují:

Jon Stewart, Trevor Noah, Steve Carell, Stephen Colbert, Lisa Ling, Ed Helms, Huey Lewis, Lewis Black, RZA, Roy Wood Jr., Jordan Klepper, Frank DeCaro (více)
(další profese)

V tomto pořadu nás bavil svým talentem Jon Stewart, který dokonale vyzvedl politickou satiru. Jeho humor a umění přitáhli spoustu diváků a pořad se stal velmi oblíbeným. (duklak2)

Diskuze

drake31

drake31 (hodnocení, recenze)

Koniec jednej éry nastal.

Skvelá finálna rozlúčka s mojou najobľúbenejšou osobnosťou "TV" obrazovky. 

Netreba nič iné len popriať Jonovi oddych aký si zaslúži a Trevorovi veľa šťastia.

 

Názory, reakcie, očakávania?

na příspěvěk reagoval KlonyIlony

herbsman

herbsman (hodnocení, recenze)

Jednoduše geniální pořad, jehož tvůrci si dali přídomek "Fake news show".Ale to by chtělo uvést na pravou míru - protože v době Bushovy administrativy, kdy naprosto selhala mainstreamová media a jejich kontrolní funkce, bych se nebál směle tvrdit, že Daily show je pořad, který vždy plnil svou informační a kontrolní úlohu. Je to tedy pořad u kterého nejen získáte relevantní zprávy, ale ještě se královsky nasmějete. Daily show sleduju už asi nějakých šest let a na kvalitě to neztrácí i když tu naprosto vrcholnou éru má asi již za sebou (podle mého názoru byl pořad na nejvyšší úrovni okolo prezidentských voleb v roce 2004). Kdy jsme mohli sledovat epické souboje dvou titánů (a zároveň nelepších "zpravodajů" jaké kdy daily show měla) Stephana Colberta a Steva Carella v jejich skečích "Even Stephven". Stephan Colbert vytvořil v roce 2005 svůj vlastní pořad (také geniální) Colbert Report a Steven Carell se dal na filmovou dráhu. (např. 40 let panic)

Související novinky

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

Reklama

Reklama