Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studenti Luke a Roger si chtějí pořádně užít života na kolejích. Jenže Lukovi se na poslední známosti něco nezdá. Jakoby to byla bytost z jiného světa. Po několika podezřelých úmrtích začíná s nebezpečným sledováním stvoření, která mají i druhou odpornou tvář... (oficiální text distributora)

Recenze (46)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

A já si to blbec pustil po Fakultě. Tohle určitě nedělejte, Návnada je hodně, hodně, hodně slabej odvar Fakulty, od který ji odlišuje snad jen více krásných hereček (Kim Poirier, o níž jsem si zprvu myslel, že to je Elisha Cuthbert a Nicole Eggert, která se od Pobřežní hlídky moc nezměnila) a trochu tý erotiky, ale to je tak všechno, proč by stálo za to se na to podívat. Hlavní "hrdina" se chová jako debil, policajt je strašněj drsňák, až z toho slzíte smíchem (pejsku, pejsku...), zápletka je plochá jako šestiletá holčička, stvoření a triky jsou směšné, radši toho moc ukazovat neměli.... No, i když bych se rád vyhnul ageismu, tanhle film může bavit tak do 12-ti let.... ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Sci-fi o inváziách emzákov mám rád, ale toto je blbina vykrádajúca jak Rodriguezovu Fakultu tak Carpenterovu Vec bez akýchkoľvek vlastných nápadov. Mladý ňouma sa snaží zastaviť dve mimozemšťanky ktoré na seba vzali podobu dvoch sexy žien a lákajú mladých chalanov, ktorých následne zabijú chapadielkami vylezajúcimi z brucha. Chopí sa plameňometu (ďalší nápad vykradnutý z Carpenterovej Veci) a vydá sa ich zastaviť. Čo ma tu úplne položilo boli vyslovene žebrácke triky a v poslednom rade hromada amatérov pred kamerou ktorých ani hercami nemôžem nazvať. U mnohých scén sa smiechu neubránite a začnete premýšlať či je toto vôbec horor alebo komédia. A ako zlatý klinec tohto braku ešte ten predviedateľný koniec. Ďakujem neprosím. ()

Reklama

Jelly odpad!

všechny recenze uživatele

strašná slátanina. dialogy, herce, děj a vlastně všechno doporučuji zpopelnit, naložit do rakety a vyexportovat za hranice naší galaxie. ať si užijou i jinde... není mi jasné, kdo na něco takového dá v současné době peníze. bylo by mnohem užitečnější je recyklovat na záchodový papír než je použít pro financování takových nesmyslů. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Taková slabounká fakulta. Emzácké čičiny lákající chlapy za sexem. Nechybí zde nic co v takových filmech čekáme. Vysoká škola, vysokoškolské pipinky, 4 kamarádi a jedno velké spiknutí. Není to vyloženě průser, efekty jsou průměrné, herecké výkony slabší, ale herci celkově sympatičtí. Pár humorných scének a nějaká ta prsíčka. Jednou jsem to zvládl bez újmy na zdraví. Po druhé už bych u sebe musel mít asi dohled. Jen nečekejte žádné krvavé žně. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy jsou akorát, lacinej nestrašidelnej horor o vetřelcích z vesmíru, kterej se dá jednou zkouknout, ale za obdiv to nestojí, kdo to nezkoukne, o hororovej zážitek nepřijde, kdo to zkoukne ze zvědavosti, nebude bloumat, jestli o něco extra nepřišel :-) Obecně se jedná o levnej televizní odvar všech vetřeleckých scifi. Trik se zmrznutím slzející oběti byl hezkej :-) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kanadské Ottawě a Ontariu. (Terva)

Reklama

Reklama