Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Bonnie, Bonnie, Bonnie a Clyde :) Tohle stojí na vrcholu té přehnané akčnosti, hloupých dialogů a přehrávání v každém ohledu. Někdo na to může vzpomínat s láskou, já to raději ohodnotím podle zásluhy. Od nevalného příběhu přes podprůměrné dialogy až ke scénám, kde akce odsunula logiku a realitu daleko do pozadí. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Steve Carver /REka Smrti, Osamely Vlk McQuade/ natocil slusny, dobre odsypajuci film, slusny mix nahoty, prestreliek, vybornych dialogov, lupeze, pre mna jeden z najlepsich filmov Styva Carvera : 69 % ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

Rozverný filmeček o tom, kterak pomilováníhodná Angie Dickinsonová nejprve osouložila budoucího kapitána vesmírné lodi Nostromo a posléze ještě kapitána vesmírné lodi Enterprise. Mezitím nějaké podvody, okradení falešného pámbíčkáře, přepadení bank a dostihového závodiště, únos a spousta vystřílených nábojů. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Méně známá, béčková variace na Bonnie a Clyde z produkce Rogera Cormana. Bláznivá, prudce amorální. Angie Dickinson je TOP MILFka a Tomu Skerrittovi se nejde divit, že otočí nejdříve ji a později i obě její dcery (najednou). Taky bych jim skočil (nejen) do auta. Jako komedie je to docela infantilní, jako kriminálka spíše úsměvné. Vztahy naprosto ujeté, ne moc realistické. Ale ta Angie, sakra drát! ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jeden z dalších mnoha filmů, odehrávající se, na pozadí velké hospodářské krize, snažící se vydělat na úspěchu kultovního filmu "Bonnie a Clyde". Producentem této retro gangsterky byl známý béčkař Roger Corman, který sám v roce '70 natočil snímek "Bloody Mama", tedy rovněž film založený na skutečném životním příběhu "Ma Barker", v "Bloody Mama" se této úlohy zhostila herečka Shelley Winters, tady v úžasné formě hrající Angie Dickinson (jako Wilma McClatchie), ještě spolu se dvěma dospívajícími horkými dcerami (Polly a Billy Jean). Celé je to parádně kýčovité a zábavné, krom toho zde nechybí spousta ženské krásy, nahoty, vzrušení, a sranda akce (honičky, loupeže, únosy, přestřelky.. atd). TOP scény: Vyloupení banky a závěrečná přestřelka. Podobné filmy: "Crazy Mama", "Bonnie's Kids", "Bloody Mama", "Mama's Dirty Girls" nebo "Lady In Red". ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Angie Dickinson absolvoval všechny kaskadérské kousky střelby z kulometu sám. (Karlos80)
  • Snímek byl natočen za 20 dní. (Karlos80)
  • Jerry Garcia ze série filmů Grateful Dead je autor většiny kytarové a banjo hudby ve filmu. (Karlos80)

Reklama

Reklama