Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o vztazích a ostatních obyčejných věcech. Třeba o tom, když ráno běžíte do práce a nestíháte si vyčistit zuby, když se omylem napijete zkyslého mléka, když na záchodě dojde toaletní papír nebo když si koupíte nádherné boty, které vás tlačí. Komedie o lidech, kteří nevědí co chtějí, protože toho chtějí příliš mnoho a když toho nakonec dosáhnou, zjistí jak málo jim stačí. Komedie o lásce, o cestě od vášně k hysterii a zpátky, o opovrhování nevěrou, kromě té, které se sami dopouštíme a o maličkostech jako je kariéra nebo říct někomu, že ho milujete. A k tomu všemu je to ještě komedie o prázdninovém výletu na lodích. Maya a Renata se neviděly deset let. Maya žije s Tomislavem, Renata s Davidem. Dva rozdílné páry, dva rozdílné vztahy. Když se pak Maya s Renatou náhodou potkají a rozhodnou se společně vyrazit na výlet do místa, kde vyrostly, Tomislavovi s Davidem se nápad vůbec nelíbí. Když pak čtveřice skutečně vyrazí, čeká je trochu hysterický výlet. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

"Jsem snímek nezávislý, neuhlazený, formálně jednoduchý a proto jsem opravdovější, skutečnější a pravdivější. Jsem jako život tvůj a tvých přátel." "Opravdu? No to je milé. A co tak nějaký důvod, proč se na tebe podívat?" "Je se mnou legrace." "Nelži! V posezení s mými kámoši nad pivem je víc pravdy i legrace. Silnou * dostaneš, abys věděl!" ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

No, príjemný film, ale slabšie kafe, než som dúfala. Možno som od spojenia islandskej a českej kinematografie čakala priveľa. Oba národy sú na tento druh vzťahových tragikomédií machri, ale namiesto vydestilovania toho najlepšieho sa mi dostalo trochu kŕčovitého mixu bežných vzťahov v ničím svetobornom scenári. ()

Reklama

blixadovan 

všechny recenze uživatele

Film stojí a padá s dobrými hereckými výkony neokoukaných představitelů hlavních rolí a jejich diaolgy, které jim jdou z pusy. Troufnul bych si také tvrdit, že značná část dialogů byla čirá improvizace, což lze přičíst k dobru. Děj však plul stejně rychle jako kanoe s Tomim na kormidle, taky spousta zbytečných záběrů, tedy spousta vaty. Kvalita zkuku byla mizivá, často nebylo pořádně rozumět, doprovodná hudba moc řvala, ale byla příjemná. Slušně udělané cappuccino na domácím kávovaru, spíše než výborné presso v italské kavárně. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Herci hrajou přesvědčivé výkony, ale film na mě neudělal dojem žádný! Taková to komedie pobaví bohužel jen dobrýma hláškama, ale jinak se v podstatě nic neděje a pochmurná atmosféra mě už vůbec nebere! Opravdu mi film připadal až depresivní, ale to už jsou jen mé osobní dojmy! Jedno vím určitě na tento film se vživotě nepodívám znovu a ne jenom proto, že se mi nelíbil, ale proto že je o ničem, žádný pořádný děj, ponita, vyvrcholení- zcela nic! ()

Ham.and.eggs 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejsympatičtější postava (M.Hoffman) to nejvíc schytala, škoda...ostatní byli jen všemožně povrchní, vychcaný, falešný, totálně blbý a fanaticky cholerický...Co se týče filmu celkově - mám rád takovýhle nízkorozpočtový kousky, který dokážou na mnohé ukázat a mnohé vysvětlit....no, škoda toho konce... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama