Reklama

Reklama

Happy Tree Friends 2 - Druhý chod

(video kompilace)
  • USA Happy Tree Friends: Volume 2: Second Serving
všechny plakáty

Obsahy(1)

Druhý díl animovaného násilí... DRUHÝ CHOD Nevkusná dobrodružství v každém soustu. Happy Tree Friends jsou roztomilá plyšová zvířátka, jejichž každodenní dobrodružství končí katastrofou. Nezáleží na tom, jak nevinně jejich den začíná, ale vždycky končí ublížením na zdraví nebo smrtí. (oficiální text distributora)

Recenze (64)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Platí to, co jsem si uvědomil u první části téhle animované série - Namísto komentáře si vypomůži vypůjčením názvu jiného filmového díla, snad se na mě bratři Coenové nebudou zlobit kvůli významovému posunu oproti jejich sémantickému ukotvení - Zbytečná krutost... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Lošťomiloušká žvížáťka a jejich přetěžký život. Nápadité, hravé, vynalézavé, brutální, (ne)vhodné pro celou rodinu a především nehorázně vtipné. To vše navíc vyšperkované geniální chytlavou úvodní znělkou. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Konečně normální seriál !! ,-)) ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

U tohohle plati prakticky to samy, co u prvniho dilu, s tim rozdilem, ze zde je epizod 19. Na tyhle zviratka se da divat porad. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Brutalita pokračuje v nezměněném kalibru, vynalézání nových a nových forem smrti pro nevinná zvířátka rovněž. I když je trochu znát, že scénáristé už hledají poslední možnosti, jak by tu či onu veverku rozčtvrtili, přepůlili, rozřezali, vykuchali, vykostili, usmažili, utopili... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Sada dalších dílů s novou řadou dobrodružství, kde je opět velmi těžké vybírat, který díl se povedl nejvíce. Dobrý byl třeba "Happy Trails" nebo Sniffles bojující s mravenci. ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Je to divné, ale mě to nepřijde ani směšné, ani zábavné. Nesnáším tuhle nechutnou zrůdnost inspirující děti k ubližováním zvířatům ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ďalší diel rozprávok pre deti v predškolskom veku. Opäť sa tu stretávame so starými známymi postavami a ich dobrodrúžstvami. Nevymýva to mozog ako Teletubbies, tak to kľudne môžete pustiť vašim najmenším. Úspech je zaručený. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další porce krvavých příběhů a opět velmi mile a hlavně morbidně ztvárněných. Trošku mě sice mrzelo, že tu některé zvířátka nedostali tolik prostoru jako minule, ale tak nevadí. Jde ovšem vidět jistý „tvůrčí posun“, protože masakry začínají být mnohem propracovanější. Chápu, že ne každému se podobná bizarní show líbí, ale já jsem byl opět spokojený. Příjemně jsem si odpočinul, zasmál se a už se těším na další nášup… ()

Mgb21 

všechny recenze uživatele

Některé díly jsou sice slabší, ale jako celek je to zatraceně krvavě dobré!!! Kam se hrabe Itchy a Scratchy. Veverky vítězí!!! ()

Reklama

Reklama