Reklama

Reklama

Happy Tree Friends 1 - První krev

(video kompilace)
  • USA Happy Tree Friends: Volume 1: First Blood
všechny plakáty

Obsahy(1)

První díl zabijácké klasiky... PRVNÍ KREV Happy Tree Friends jsou roztomilá plyšová zvířátka, jejichž každodenní dobrodružství končí katastrofou. Nezáleží na tom, jak nevinně jejich den začíná, ale vždycky končí ublížením na zdraví nebo smrtí. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Několik málo epizodek má nápad, ale čím déle se na to dívám, tím míň mě to baví, navíc některé situace mi přišly už na dolní hranici nechutnosti, co následuje potom, pro to neznám slovo... Itchy a Scratchy nebo třeba Kennyho umírání jsou rozhodně mnohem nápaditější a jestli se to dá říct, tak i laskavější ;-) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Podobně nezapomenutelné úvodní téma jako u Itchyho A Scratchyho, ale jinak kam se myš s kočkou hrabou na lesní zvěř:) ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Brutální bajky. Silně návykový matroš. Nic pro malé děti a vegetariány. Zajímavé komentáře: Melies, Arccos, moonlight ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Namísto komentáře si vypomůži vypůjčením názvu jiného filmového díla, snad se na mě bratři Coenové nebudou zlobit kvůli významovému posunu oproti jejich sémantickému ukotvení - Zbytečná krutost... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Lošťomilá žvížáťka a jejich přetěžký život. Nápadité, hravé, vynalézavé, brutální, (ne)vhodné pro celou rodinu a především nehorázně vtipné. To vše navíc vyšperkované geniální chytlavou úvodní znělkou. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

V mém případě účinné velmi krátce. Jako nápad dobré - ovšem jenom z hlediska toho jak pro jednou šokovat. Po několika vcelku vtipně vykuchaných plyšáčcích už dost průměrné a místy nepříliš originální. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Konečně normální seriál !! ,-)) ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nejujetější druh moderní zábavy, který nelze nenávidět. Nápadů, jak nechutně zabít roztomilá lesní zvířátka, je skutečně hodně. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

14 epizod dnes uz prakticky kultovniho "serialu" sice neprinasi nic noveho oproti tomu, co bylo k videni na netu, ale porad se na umrti zviratek hezky kouka. Samozrejme je kvalita jednotlivejch epizod kolisava, ale nikdy se nedostanou pod prumer a ty smrti jsou pokazdy originalni. K tomu prijemna animace, chytlava uvodni pisnicka a je to 5*. ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Najlepsi je Lumpy a potom ten maly okuliarnaty Mravciar. A samozrejme kultovy je ten vojensky veteran. Po South Parku opat jeden animak pre dospelych uchylov mojho typu ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení se mnou asi nebude nikdo souhlasit, ale mně osobně se tenhle seriál vůbec nelíbí a na tom, že se kreslené postavičky umlátí čímkoli, co je po ruce, nevidím nic vtipného. Na to mi stačí tříminutový Itchy a Scratchy v Simpsonech. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

5 / 10 Je pomerne alarmujúce, koľko ľudí sa v dnešnej dobe pozerá na násilie ako na zdroj zábavy, ale na druhej strane, čomu sa vôbec divíme? Veď keby sme upadali do depresie pri každom ľudskom nešťastí, ktoré sa vo svete dnes stane, bolo by už dávno po nás - nevyzývam k ľahostajnosti, to vôbec nie, len tvrdím, že ide o prirodzenú formu obrany voči krutej realite, ktorá nás obklopuje. A preto sa tu nezačnem oháňať argumentmi typu "Je to nechutné, do života mi to nič nedá", alebo "Nemám rád, keď niekto týra zvieratká" a tri * dám jednoducho bez vysvetlenia - to som vám vytrel zrak, čo?! ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Likvidace roztomilých zvířátek na tisíc způsobů. Vlastně asi na dvacet. Já chápu, že na jednom DVD se zbohatnout nedá, takže producenti rozředili ty kratičké epizody na několik disků. Tudíž budete mít celé DVD zkouknuté asi za tři čtvrtě hodiny, včetně opakujících se znělek, interaktivních her a vysmátého audiokomentáře. Nepočítám komentované slideshow několika skic a náčrtků natažené na víc než půl hodiny (!), to asi nevydrží dokoukat nikdo z vás. Těmi čtyřmi hvězdičkami hodnotím tedy pouze seriál jako takový, nikoli toto DVD, které nemá moc smysl kupovat. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, něco tak odporného jsem snad nikdy neviděl, kreslený slasher, něco jako Noc s nabroušenou břitvou pro malé dětičky? Ironie je v tom, že Happy Tree Friends původně vznikl jako protest proti zabíjení zvířat ve filmech (nebo něčemu takovému). Ještě než vůbec stačíte setřít krev z první scénky, chrlí se na vás další, o dost brutálnější vraždy nebohých zvířátek. Nechápu jak takový sled přiblblých epizod, z nichž nápad má jen nepatrný zlomek z nich, mohl dosáhnout tak vysokého hodnocení jako je 90%, lidi, vzchopte se, vždyť místo pěti hvězdiček bychom měli pořádat protestní akce :) Pokud na tohle necháte dívat svá dítka, nedivte se, až je najdete s rozdrceným domácím mazlíčkem v náručích... :) ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od South Parku to nemá žádný podtext, který by tomu dodal víc šťávy a nějaký smysl. Ale co, ty zvířátka jsou tak roztomilá a ty způsoby smrti tak rafinované. ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Určitě znáte postavu Kennyho ze South Parku, který v každém díle zemře. Tak tohle je přesně ono. Ale jsou tu jen postavy Kennyho. Takže si dokážete představit všude tu krev a vřískání apod. O tom jsem se dozvěděl přes kamaráda, který je naprosto blázen do toho a má všechno co si dakážete představit. Pro něj je HappyTreeFriends to, co je pro malý haranty Pokémon. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Najroztomilejšia a zároveň NAJMASAKERNEJŠIA rozprávka všetkých dôb. Krutosť samá. Hlavne pre brušné a ústne svaly. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Počin, u kterého váhám mezi jednou a pěti hvězdičkami. Zábava pro děti? Pro teenagery? Pro dospělé? Geniální nebo úchylná a perverzní? Nebo všechno v jednom? Kam se hrabe „South Park“, brutalita některých scén opravdu nezná mezí. ()

Reklama

Reklama