Reklama

Reklama

Happy Tree Friends 1 - První krev

(video kompilace)
  • USA Happy Tree Friends: Volume 1: First Blood
všechny plakáty

Obsahy(1)

První díl zabijácké klasiky... PRVNÍ KREV Happy Tree Friends jsou roztomilá plyšová zvířátka, jejichž každodenní dobrodružství končí katastrofou. Nezáleží na tom, jak nevinně jejich den začíná, ale vždycky končí ublížením na zdraví nebo smrtí. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

50% - This is SICK!!! Ztělesnění brutaity... Mnoho, opravdu mnoho variací na smrt (čím ošklivější tím lepší) roztomilých zvířátek... Hrůůůza. Pět hvězdiček za nápad, mínus dvě za kvalitu, rovná se tři ostře nabroušené hvězdy letící k mazlíčkům s velkýma černýma očima. ()

juta 

všechny recenze uživatele

První díly zůstanou pro mě ty nejlepší. Byly prosté a "nenásilné". Příjemný seriál na odreagování, výborná titulní píseň a v mládí nás to ovlivnilo natolik, že jsme s bratrancema natočili pár vlastních dílů nazvaných Happy Tree Friends LIVE. :D ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Je to divné, ale mě to nepřijde ani směšné, ani zábavné. Nesnáším tuhle nechutnou zrůdnost inspirující děti k ubližováním zvířatům ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Partia lesných kamarátov a ich dobrodrúžstva, ktoré na konci skrývajú poučenie, čo by ste, deti, (ne)mali robiť. Nevidím nič zlé na tejto milej sérii animákov určenej tým najmenším. Moje malé prorotstvo: tento skvost sa časom zaradí medzi kulty detských filmov ako Mrázik, Snehulienka a sedem trpaslíkov, Pupoluška, či Texaský masaker motorovou pílou. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Morbidní humor? Ano jistě, ale v takové koncentraci a tak roztomile? Zábava koliduje někde mezi 60-80%, ale pouze v krátkém časovém intervalu zvaném překvapení (to když to vidíte poprvé). Poučení padá do rozmezí 0-10%. Počáteční originalita by tu možná byla, po delší době se však stává stupidní krvavou rutinou, která už není ani zábavnou rutinou. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Brutální seriál epizodek ze života roztomilých kreslených zvířátek, kterým se vždycky něco nějak vymkne z ruky a naši stromoví přátelé skončí v tratolišti krve a kostí. Dobrý zvuk je povinností, protože dabéři odvedli výkon hodný Emmy. Epizodky můžete vidět na adrese www.happytreefriends.com. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Nechajme bokom úvahy, či je táto záležitosť určená deťom. Jasné, že nie je. Ja osobne som to ani nevidel v tv vysielať pred 22hod. My ostatní sme (dúfam) natoľko mentálne vyspelí, aby sme zvieratká nenapodobňovali, takže problém nevidím a nechávam sa drsne baviť. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ač jsem to neměl původně vůbec v úmyslu a Happy Tree Friends jsem bral jen jako takové milé morbidní zpestření při dlouhých chvílích (a když jsem na ně zrovna narazil na MTV), jsem si teda pořídil všechny díly a opět jsem se u masakrování animovaných zvířátek bavil. Podobně ujeté kousky mi vůbec nevadí, příjemně se u jejich sledování relaxuje a navíc jednotlivé příběhy nejsou vůbec dlouhé. Sice nemají nějaký hlubší smysl, ale tak tady jde hlavně o co největší masakr – a to se tvůrcům povedlo. S děckama bych se na tuhle krvavou bláznivinu ovšem nedíval. ()

Hogun 

všechny recenze uživatele

Úchylné, miestami nechutne bolestivé, krvavé, a vhodné len pre silné žalúdky. Toľko rôznych druhov smrti, čo zažijete za jeden diel, sa len tak ľahko nevidí. V tom boli tvorcovia vynaliezaví až až :-) ()

Mgb21 

všechny recenze uživatele

Některé díly jsou sice slabší, ale jako celek je to zatraceně krvavě dobré!!! Kam se hrabe Itchy a Scratchy. Veverky vítězí!!! ()

Reklama

Reklama