Reklama

Reklama

Happy Tree Friends 1 - První krev

(video kompilace)
  • USA Happy Tree Friends: Volume 1: First Blood
všechny plakáty

Obsahy(1)

První díl zabijácké klasiky... PRVNÍ KREV Happy Tree Friends jsou roztomilá plyšová zvířátka, jejichž každodenní dobrodružství končí katastrofou. Nezáleží na tom, jak nevinně jejich den začíná, ale vždycky končí ublížením na zdraví nebo smrtí. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Samoúčelné násilí a infantilní rádobyvtipné scénky jsou zábavné možná u prvních třech dílů, pak už je to jen trapné. Navíc už to tu dvakrát bylo (Itchy a Scratchy, South Park). ()

ECHO6MP 

všechny recenze uživatele

Happy Tree Friends - Prvná krv. Zdôraznil som slovo krv, pretože v tomto roztomilom animáku jej je naozaj požehnane. Inak ako smrťou sa Happy Tree Friends skončiť ani nemôže :-D Môj celkový dojem z tohoto animáku 5* ()

fantoci 

všechny recenze uživatele

Bylo pro mne překvapením, když tato roztomilá zvířátka vyšla i na DVD. Podle mne patří "pouze jen" do internetové zábavy, kde se i vesele šíří a kde je jejich původ. Na svět přišlo snad už více než padesát epizod. Na počátku každého dílu jsou všichni v pořádku zdraví a šťastní. Odtud snat to Happy. Jinak žádný velký kulturní zážitek to není. Avšak stejně jako Itchy a Scratchy to nemá chybu. ()

Avathar 

všechny recenze uživatele

Perfektné! Vynaliezavosť tvorcov akoby nepoznala medzí. Mohli by sa niečomu priučiť aj scenáristi zo SAW :). Napriek tomu, neodporúčam pozerať veľmi často, pretože by sa vás táto úchylnosť mohla veľmi rýchlo prejesť. Ja to v žiadnom prípade riskovať nechcem! ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Sakra co se vám to lidi líbí? Brutální vraždění se malých plyšových zvířátek? (které se teda občas zabijejí dosti vtipně) Ale co je zábavného na zabíjení? (no když omylem uříznete svému synkovy hlavu strojkem na vlasy) A všude tolik krve!!! Někdy se i zasměju, většinou, ale sedím dál od monitoru a pozoruji jak se moji ostatní vrstevníci velice baví... Nechápu... ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Tvrdé, brutálne a hlavne čierno-humorné kreslené filmy o tom, ako môžu zvieratká zomrieť na niekoľko spôsobov... :o))) ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Jestli mám tenhle miniseriál (jestli se tomu dá vůbec říkat seriál) k něčemu přirovnat, tak první co mě napadá, je jako asi u spousty lidí Itchy a Scratchy - kultovní gore srandička ze seriálu Simpsonovi. Nemůžu si ale pomoct...tohle prostě nějak neni ono...Originální záležitost, proto ta čtvrtá hvězda. ()

R´Hell odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych neviděla, neuvěřila bych, že z jednoduché animace se dá udělat tak brutální (a kupodivu velmi oblíbený) seriál. Místy nápadité, nicméně příliš primitivní. A jak už tu píše Arccos a jiní, je potřeba mít specifický smysl pro humor. Něco jako: "HA, HA teď mu rozmlátili hlavu.... HA HA HA". Zaráží mě, že to někoho rozesměje na celé kolo. Všichni se divíte týrání zvířat a jiným násilnostem, za které můžou nezletilí, ale přitom podporujete něco volně šířitelného, co posunuje jejich hranice tím, že ukazuje kam až lze zajít a že je to vlastně docela sranda.Tento kult mě minul velikým obloukem, díkybohu za to. ()

lewwin 

všechny recenze uživatele

Výborně brutální a nechutné. Zábava až do morku kostí. Ovšem trochu jednodušší, ale... komu to vadí?:) ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Vivat Lumpy a spol. Je to sice hodně drsný večerníček pro dospělé - přímo reklama na maso, ale neodolám. ()

Reklama

Reklama