Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Starší sestra Anny zahyne při nešťastném pádu z vraníka jménem Zafir. Osamělá dívka se musí rozloučit s tím, že bude také jezdit. Vše se změní, když se objeví tajemný Sharbat a nabídne Anně, že ji naučí na Zafirovi jezdit a přihlásí ji do velkého závodu. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Rodinný film, který je neskutečně pomalý, nudný a malý herci jsou strašně jednoduší. Všechno vypadá jako špatná televizní produkce, která se snažila natočit film na 10 hodinu dopolední. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Rodinná dráma bez dramatickej zápletky. Dospelácky tváriaci sa film pre deti, z ktorého osemdesiat percent môjho hodnotenia ide na scény s koňmi. Ostatné vzťahy, dialógy, herectvo je na bode mrazu. 20%. ()

Violeta 

všechny recenze uživatele

Asi protože nemám potřebu masírovat si svý pošramocený intelektuální ego na rodinných filmech, které běží o 10. hodině dopolední, musim říct, že v rámci kategorie, do které tento film nepřehlédnutelně spadá, se mi to líbilo hodně. ()

Fiara 

všechny recenze uživatele

nádherný koník, ale tím to končí.....naprosto otravní herci a velmi neosobní a ledový pocit z celého filmu ()

MisaP3 

všechny recenze uživatele

Herci a jejich výkony jsou podprůměrné, vše působí nuceně a uměla, ovšem jako člověk od koní vidím hlavně to ostatní. "Jiný" přístup ke koni než běžné provozácké zvyky, hledání důvěry a společné radosti. ()

Reklama

Reklama