Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrefna žije sama s matkou a svého otce vůbec nezná. Se svojí kamarádkou Yrsou po něm začne pátrat. Když ho objeví, unesou s kamarádkou jeho malou dcerku proto, aby upoutala jeho pozornost. Po celé řadě humorných, ale i složitých situací se jí to podaří. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Po pekelném zážitku v podobě Crazy Gangu na Ponorce jsem opět měl možnost vidět o poznání uměřenější a snesitelnější, severský dětský film. Kvalit tradice, zbudované Dětmi z Bullerbynu či Akcí Mojžíš, sice nedosahuje, alespoň však netrpí potřebou ukazovat pitvořící se dospělé a nechává děti býti autentickými dětmi. Za dohledu vysvětlujícího rodiče může dětem relativně lehkým, pochopitelným, snesitelným a netraumatizujícím způsobem ukázat na problémy neúplných rodin a přitom potomka úplně neznudit (ale co já vím, v dětství jsem raději koukal na Indiana Jonese). Jako čistou zábavu pro dítě, aby dospělák získal času "pro sebe", bych však Počítej se mnou nedoporučil. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že filmy pre deti a o deťoch nemám rada, toto je príjemne zábavná oddychovka s klasickým detským situačným humorom, ktorý však nie je prehnane otravný ani silený. ()

Zmiu 

všechny recenze uživatele

je to film pro děti, ale docela jsem se u toho bavila. Co se týče obsahu, tak ten únos spíš tak nějak vyplynul ze situace, a nebyl zrovna moc plánovaný za účelem získání pozornosti. Nejlepší scéna byla, jak získat peníze na taxíka. :-) ()

Reklama

Reklama