Reklama

Reklama

Jedovatý břečťan

Trailer

Obsahy(1)

Na první pohled bylo jasné, že s ní budou problémy... Mladá Cooper si našla novou kamarádku. Jmenovala se Ivy, měla blond vlasy, našpulené rty a sukni dost krátkou na to, aby bylo vidět tetování na jejím stehně. Když je Ivy pozvána ke Cooper do rodiny, nemůže spustit oči z jejího otce. Rozhodne se, že si získá jeho náklonnost a nic jí v tom nezabrání - ani jeho manželka. Tak začíná neuvěřitelný boj o přežití, ve kterém jsou hlavními zbraněmi sex, lži a dokonce i vražda. (Falcon Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Další z mých guilty pleasure... Zápletka o jedné zlobivé malé holce, a o tom, jak dokáže takový sociopat ničit lidské životy (aneb všichni jsme si to prožili...). Pár klíčových scén mi zůstane v hlavě už navždy, stejně jako úplně nevýznamné, ale o to působivější houpačkové salto vzad Drew Barrymore. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Nefalšovaný béčkový thriller o mladičkej sexi dievčine v podaní Drew Barrymore, ktorá sa nasťahuje do domu svojej kamarátky a snaží sa zviesť jej otca. Popritom používa rôzne intrigy, klamstvá a rozohráva hru. Lenže všetko je to len hodinu a pol dlhá porcia nudy, ktorá prekvapí svojimi hlúpymi zvratmi. Navrch je tu už len deravý scenár, veľmi zlé herecké výkony, otravná saxofónová hudba a ubohý pokus o erotické dusno. No, aspoň že tá Drew bola už vo svojich 17 taká sexbomba. Ale inak tento film nestojí za reč. ()

Reklama

Armin82 odpad!

všechny recenze uživatele

Otázka za zlatýho bludišťáka pro dnešek zní, za co mám dávat hvězdy? Za scénář? Ten by zvládnul napsat i nesvéprávnej!Za nějaký děj? To snad ne :-) Za herecké výkony? Každej nějak začínal, ale timhle si Drew Barrymore určitě nepomohla, sympaťák Tom Skerritt z Top Gunu u mě teda hodně klesnul a Saru Gilbertovou si pamatuju z Roseanne či Teorie velkýho třesku. Její talent je spíš komediálního charakteru, na nějaký řešení problémů dospívajících dívek se moc nehodí. Suma sumárum, nemám kde brát pozitiva :/ Je mi líto, ale tohle je odpad jako vyšitej ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Nic moc thriller, nic moc krimi a žalostně nenapínavý film. Nevím jestli ho vytrhla právě známá jména jako Drew barrymore či Tom Skerritt, ale za scénář sám o sobě bych neváhal až s odpadem. Dle mě se jedná o lacinou televizní zábavu, která však místo toho aby překypovala originalitou příběhu, tak pouze překypuje. Příběh je stejně napínavý jako sledovat včelku Máju s pytlem na hlavě a to je u thrilleru dosti podstatné mínus. Hereecké výkony jsou naopak celkem slušné, takže jednu z těch hvězdiček si zaslouží určitě, ale co se týče zbytku. fakt sem dost na rozpacích. Spíš to berte jako jedna a půl hvězdičky než dvě, protože fakt přijít na něco co by stálo za zmíňku je asi stejně jednoduché jako procpat televizi klíčovou dírkou. A moje doporučení? Když se budete po veřeru hodně nudit a zapnete si jistou nejmenovanou televizní stanici, tak leda riskujete zakutnění vašeho již předem nezáviděníhodného stavu. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Tento film nese na svých bedrech dvě obrovské lži. "Průlomová" role Drew Barrymore v "erotické" "thrilleru". A druhá je: "Hraje" Leonardo DiCaprio. Za prvé, Jedovatý břečťan není tak hloupý jak se zdá. Děj je o tom, jak si holka udělá kamarádku a ta (Drew Barrymore) začne pomalu ovládat její (Sara Gilbert) rodinu zevnitř. Zní to zajímavě. Matka má smrtelnou nemoc a Drew je tak pozitivní, že dá matce chuť do života. Otec je chlípník a Drew ho přitahuje. Drew to nevadí a ráda ho obšťastňuje. Sara Gilbert začíná být nervózní, protože se začne od své rodiny odcizovat. Dál už bych musel spoilerovat. Celkově je nejedná o špatný film. Herecky to všichni zvládají. Drew už není děvčátko z E.T. - Mimozemšťan, ale rozhodně se nejedná o "průlomovou" roli, protože tenhle film nikdo nezná, ani neznal ;-) Sara Gilbert je dobrá, i přesto, že její postava rozhodně nepatří mezi ty nejsympatičtější. Ano, málem bych zapoměl. Ten Leonardo. Ten je v celém filmu 5 vteřin a dělá stunt. To, že je napsaný v obsazení je pouze klamání zákazníka :D ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Leonardo DiCaprio se ve filmu ukázal na 5 vteřin. V úvodu filmu je vidět ve scéně, kdy vybíhají žáci ze školy, jako kluk v modrozeleném rugbyovém tričku a bílých šortkách. (BOSCHi)
  • Natáčení trvalo 35 dní. (Terva)
  • Film měl pracovní zázev Ivy a scénář se před natáčením jmenoval "Fast Lane" (Terva)

Reklama

Reklama