Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fotožurnalistka Noah Greeley si všimne v novinách zprávy o záhadném muži. V místní nemocnici poznává, že se jedná o velmi známou tvář... jejího bratra Hanka, který zmizel již před 25 lety. Noah se vydává za jeho minulosti. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

fantoci 

všechny recenze uživatele

Klasický hollywoodský vánoční příběh. Natočený tak, aby ani jedno oko nezůstalo suché. Všichni jsou kladní, příkladní a hodní. Klasická americká pohádka o dobru. Banální scénář, banální rozhovory, banální příběh. Příběh však neublíží. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Když si vezmeme vánoční filmy, které se u nás o vánocích vysílají, takové ty sračky typu můj táta je Santa Claus, tak musíme uznat, že tohle je jeden z těch lepší filmů, které letos můžeme sledovat. Příběh mě celkem zaujal a Peter Falk mě zase nenaštval, dokonce by se dalo říct, že se na tu roli hodil. Pokud nemáte na co koukat, doporučuju. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film patří k zajímavým vánočním filmům, to jistě bezesporu. Ale bohužel zde je vánoční období zcela v pozadí a řeší se tu jiné věci. Ale děj je schopný utáhnout celý film a člověk čeká, jak to nakonec všechno dopadne. Mne se to docela líbilo, ale i přesto to považuji za průměrný film, proto také tři hvězdičky. Ale tenhle film neurazí a dokáže zaujmout a dá se na to dívat. Takže hodnotím vesměs kladně. A ještě taková zajímavost. Tohle je druhý film z jakési volné vzájemně neprovázané vánoční trilogie režiséra Andyho Wolka, kterou spojuje účast Petera Falka v roli anděla Maxe ve všech třech filmech. Tím prvním je film Zachraňte Chrise a tím třetím je film Když do města přijdou andělé. Takže pokud by někoho tento film zaujal tak jako mne, tak doporučuji i tyto dva zbylé filmy, protože jsou tak trochu podobné tomuto filmu... ()

July 

všechny recenze uživatele

Toho, kdo film viděl, musí "oficiální text distributora" velice pobavit! Zaprvé, Noah Greeley je muž. Za druhé, není ani Hankův příbuzný (Hank má doopravdy sestru). Jinak je to klasický doják z vánočního období, ideální pro celkem příjemné ospalé zimní odpoledne. A účast Petera Falka potěší. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Já Columba rád, ale tohle je slabý i na televizní film. Příběh i zpracování průhledný jak vánoční stromeček po vánocích. 2/5 ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama